ایجاد زمينه آموزش‌های فنی و حرفه‌ای برای ۸۰۰ تن از معتادین صحت یاب شده

media_admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۵ - ۱۵:۱۹
اعتیاد څخه رغیدلي افراد

در مرکز آموزش‌های فنی و حرفه‌ای پلچرخی وزارت کار و امور اجتماعی برای ۸۰۰ تن از معتادین صحت یاب شده در پنج حرفه زمینه آموزش‌فراهم گردید.

در محفلی که به همین مناسبت برگزار شده بود، مولوی عبدالواحد فایز رئیس تنظیم مراکز آموزش‌های فنی و حرفه‌ای ضمن خوش‌آمدید به مهمانان، برنامه آموزش‌های فنی و حرفه‌ای را برای معتادین صحت یاب مهم دانسته و از آنان خواست تا از فرصت‌ و امکانات موجود استفاده لازم نموده و به آموزش‌های شان توجه لازم داشته باشند.

سپس الحاج مولوی محمد زاهد احمدزی معین امور کار وزارت کار و امور اجتماعی، طی صحبتی گفت: این وزارت در کنار مسئولیت‌های دیگری خویش، برای ۸۰۰ تن از هموطنان صحت یاب شده از مواد مخدر زمینه آموزش‌های فنی و حرفه‌ای را در پنج حرفه (خیاطی، بوت‌دوزی، بیک‌دوزی، برق ساختمانی و ترمیم وسایل برقی خانگی) برای مدت چهار و نیم ماه فراهم نموده است که ما و شما امروز شاهد افتتاح آن هستیم.

معین امور کار افزود: این روند نه تنها در ولایت کابل، بلکه در برخی از ولایات دیگر نیز ادامه دارد و تا اکنون بیش از شش هزار تن از صحت یاب شده گان مواد مخدر‌ از این برنامه‌ها مستفید شده‌اند و اکنون به عنوان افراد سالم جامعه، مالکان کسب‌و کار بوده و مسئولیت تأمین نفقه و سرپرستی خانواده‌های‌شان را به دوش دارند.

در پایان مفتی عبدالحق مطیع رئیس کاهش تقاضا مواد مخدر وزارت امور داخله، در سخنانش کاهش کشت و قاچاق مواد مخدر، جمع‌آوری و تداوی معتادین در سطح کشور و ایجاد آموزش‌های فنی و حرفه‌ای برای آنان را از بخش‌های مهم و جدی مبارزه با مواد مخدر دانست.

آخرین اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

شنبه ۱۴۰۴/۵/۲۵ - ۱۵:۴۲
Background image

اطلاعیهٔ وزارت کار و امور اجتماعی!

وزارت کار و امور اجتماعی در نظر دارد تا  در ۲۳ حرفۀ مسلکی و شغل‌های تخصصی جدید؛  ۳۰۰۰ بست‌های کشور شاهی قطر، در سرتاسر کشور برای کارگران ماهر و مسلکی  و نیز افرادی که در طی یک سال اخیر . . .

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۳ - ۱۴:۳۴
Background image

بازدید و نظارت معاون ولایت کندز از روند تثبیت قابلیت‌های حرفه‌ای


مولوی حبیب‌الرحمن صهیب معاون والی کندز در همراهی با مولوی احمدشاه حقانی، رئیس کار و امور اجتماعی این ولایت از روند ارزیابی کاندیدان پروسۀ تثبیت قابلیت‌ها که توسط هیئت اعزامی وزارت صورت. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۵ - ۱۱:۵۴
Background image

رسیده‌گی به معضل بیکاری در صدر اولویت‌های ما قرار دارد

الحاج مولوی محمد زاهد احمدزی معین امور کار وزارت کار و امور اجتماعی، در جریان سفر رسمی خویش به ولایت پکتیا، در محفل فراغت کارآموزان از برنامه‌های آموزشی فنی و حرفه‌ای حضور یافته و. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۶ - ۱۱:۴۴
Background image

راه‌اندازی امتحان ورودی کارآموزان به مرکز آموزش‌های فنی و حرفه‌ای شهرکابل


ریاست تنظیم مراکز آموزش‌های فنی و حرفوی وزارت کار و امور اجتماعی امتحان ورودی کارآموزان را به مرکز آموزش‌های فنی و حرفوی شهر کابل راه‌اندازی کردند که در آن ، ۲۰۰ تن از داوطلبان برای. . .

باز گشت به اخبار