توزیع مواد خوراکي برای ۶۰۰ فامیل نیازمند و بی‌بضاعت در هرات

media_admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۲/۲۵ - ۱۱:۱۵
توزیع مواد خوراکی

به اساس تلاش وهم‌آهنگی ریاست کار و امور اجتماعی ولایت هرات؛ به ۶۰۰ فامیل نیازمند و بی‌بضاعت مواد خوراکی شامل برنج، روغن، بوره، چای، مکرونی و روب بود توزیع گردید.

الحاج حافظ میرزا محمد ابو منصور رئیس کار و امور اجتماعی ولایت هرات باسپاس‌گزاری از مؤسسه همکار سید‌الشهدا ؛ از سایر مؤسسات همکار و نهادهای خیریه خواست تا در این عرصه به ارائه کمک‌های مشابه و همکاری‌های بیشتر ادامه دهند.

آخرین اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

شنبه ۱۴۰۴/۵/۲۵ - ۱۵:۴۲
Background image

اطلاعیهٔ وزارت کار و امور اجتماعی!

وزارت کار و امور اجتماعی در نظر دارد تا  در ۲۳ حرفۀ مسلکی و شغل‌های تخصصی جدید؛  ۳۰۰۰ بست‌های کشور شاهی قطر، در سرتاسر کشور برای کارگران ماهر و مسلکی  و نیز افرادی که در طی یک سال اخیر . . .

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۸/۴ - ۱۰:۴۵
Background image

برگزاری نشست شورای عالی کار


هشتمین نشست نوبتی شورای عالی کار به رهبری الحاج ملا عبد المنان عمری وزیر کار و امور اجتماعی، با حضور نماینده‌گان اتحادیه‌های کارگران و اتاق‌های افغانستان، به‌منظور پیگیری و تطبیق فیصله. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۳۰ - ۱۰:۶
Background image

فراغت ۱۲۶ تن از جوانان از آموزش‌های فنی و حرفه‌ای در کابل


به اساس تلاش و هم‌آهنگی ریاست عمومی انکشاف مهارت‌های وزارت کار و امور اجتماعی، ۱۲۶ کارآموز پس از سپری‌کردن دورهٔ شش ماهه‌ی آموزش‌های نظری و عملی در بخش‌های برق‌ ساختمانی، نلدوانی،. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۷ - ۱۱:۱۹
Background image

تدویر جلسه نوبتی شورای عالی کار


در جلسه نوبتی شورای عالی کار به ریاست الحاج مولوی محمد زاهد احمدزی، معین امور کار وزارت کار و امور اجتماعی، ضمن ارزیابی پیشنهادات اتاق صنایع و معادن، در مورد تعقیب تصمیم‌های قبلی این. . .

باز گشت به اخبار