توزیع پول نقد و پوشاک زمستانی؛ به ارزش مجموعی ۶.۶ میلیون افغانی، برای ۱۸۹۰ تن از کودکان آسیب‌پذیر در بلخ ۳ رمضان‌المبارک ۱۴۴۶

media_admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۱۳ - ۱۲:۳۵
بلخ

به اساس تلاش و هم‌آهنگی ریاست کار و امور اجتماعی ولایت بلخ؛ برای یک‌هزار تن از کودکان آسیب‌پذیر (به هر کودک مبلغ ۱۴۷۰ افغانی) و جمعاً ۱۴۷۰۰۰۰ افغانی به همکاری دفتر اکتید پرداخت گردیده و هم‌چنان برای ۸۹۰ تن دیگر از این کودکان، بسته‌های پوشاک زمستانی (هر بسته به ارزش ۷۸ دالر امریکایی) که در برگیرندهٔ ۴ ثوب جاکت، ۴ ثوب جمپر، ۴ جوره بوت، دست‌کش، کلاه، جراب و لباس سر تا پا می‌باشد، به همکاری دفتر «وارچایلد کانادا» توزیع شد. الحاج مولوی عبدالرحیم قانت؛ رییس کار و امور اجتماعی ولایت بلخ با سپاس‌گزاری از نهادهای یادشده، از دیگر بخش‌های امداد رسان نیز خواست تا با خانواده‌ها و کودکان نیازمند در آن ولایت کمک نمایند.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۹:۱۰
Background image

فراغت ۹۵ تن از آموزش‌های فن و حرفه در بامیان

به اساس تلاش و هماهنگی ریاست کار و امور اجتماعی ولایت بامیان ۹۵ تن از کار آموزان فن و حرفه پس از به پایان رسانیدن برنامه آموزشی شش ماهه در بخش «فلزکاری، خیاطی و موبل و فرنیچر» سند فراغت. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۳/۸ - ۹:۱۳
Background image

توزیع پول نقد برای ۸۷۸ کودک شاقه‌کار، بازمانده از مکتب، روی‌جاده، یتیم و بې‌سرپرست و فامیل‌های بی بضاعت در بغلان، بلخ، ارزگان و پنچشېر

 

به اساس تلاش و هم‌آهنگی ریاست‌های کار و امور اجتماعی ولایت‌های بغلان، بلخ و  ارزگان؛ برای ۸۰۰ کودک شاقه‌کار، بازمانده از مکتب، روی‌جاده، یتیم و بی‌سرپرست و از جمله ۴۰۰ در بغلان، ۳۶۰. . .
چهارشنبه ۱۴۰۴/۳/۷ - ۱۴:۱۹
Background image

رهنمود فعالیت‌های شورای عالي کار تایید شد

در نشستی به ریاست الحاج ملا عبدالمنان عمري وزیر کار و امور اجتماعی و حضور نمایندگان اتحادیه‌های مربوط به کارگران، رهنمود فعالیت‌های شورای عالی کار و وظایف سکرتریت این شورا در پرنسیپ. . .

باز گشت به اخبار