فراهمسازی زمینهی آموزش و پرورش برای کودکان بیسرپرست در ولایت پروان

برای بیست تن از اطفال بیسرپرست ولایت پروان که والدین شان را در سیلابهای پسین از دست داده بودند، زمینهی آموزش و پرورش فراهم گردید.
به همین منظور، یک هیئت بلند رتبه به رهبری بشیراحمد تهینج؛ سرپرست وزارت کار و امور اجتماعی به ولایت پروان سفر نموده، در دیداری با والی آن ولایت به خاطر آسیبدیدهگان و شهدای ناشی از سیلابهای پسین، به روح شهدا اتحاف دعا نمودند.
سرپرست وزارت کار و امور اجتماعی؛ در محفلی که به مناسبت زمینهسازی آموزش و پرورش به کودکان بیسرپرست که در سیلابهای پسین، والدین شان را از دست داده بودند اشتراک ورزید.
فضل الدین عیار؛ والی ولایت پروان در سخنانی، ضمن ابراز خوش آمدید، از توجهی رهبری جدید وزارت کار و امور اجتماعی و مسوولان خیریه، به ویژه ریيس جمهور جمهوری اسلامی افغانستان سپاس گزاری نموده، افزود: در سیلابهای اخیر ولایت پروان، به مردم این ولایت خسارات هنگفت مالی و جانی وارد شد که از کمک و همدردی به موقع و مناسب تمامی هموطنان، سکتور خصوصی بخصوص رییس جمهور کشور، سپاسگزی بیپایان مینماییم.
وکیل احمد سهیل؛ رئیس کار و امور اجتماعی ولایت پروان، از رهبری وزارت کار و امور اجتماعی سپاسگزاری نموده، پیرامون خساراتی که از سیلابهای پسین به مردم پروان رسیده بود گزارش داده، طرح آن ریاست را در مورد آسیبدیدهگان و اطفال بیسرپرست که والدین شان را در سیلابها از دست دادهاند، با رهبری وزارت کار و امور اجتماعی شریک ساخت.
بشیر احمد تهینج؛ سرپرست وزارت کار و امور اجتماعی طی سخنانی، وارد شدن خسارات هنگفت مالی و جانی از سیلابهای پسین ولایت پروان را یک درد مشترک خوانده، افزود که کمک و همکاری با آسیبدیدهگان، مسوولیت ایمانی و انسانی همهی هموطنان است.
آقای تهینج گفت: خوشحالی و غم مردم افغانستان مشترک است، مردم ولایت پروان خود را تنها احساس ننمایند، تمامی هموطنان ما در پهلوی آنان ایستاده، کمک و همکاری شان خواهند کرد.
وی همچنان افزود که رهبری وزارت کار و امور اجتماعی متعهد است تا در بخشهای مربوطه (مصئونیت اجتماعی و تعلیم و تربیهی اطفال بیسرپرست) با مردم ولایت پروان همکاری همه جانبه نماید.
بشیر احمد تهینج؛ طرح ریاست کار و امور اجتماعی ولایت پروان را که در مورد اطفال بیسرپرست و متضررین ساخته شدهاست را یک طرح جامع خوانده، تعهد سپرد که در عملی شدن آن، تلاش پیگیر خواهند کرد.
همچنان سرپرست وزارت کار و امور اجتماعی از جریان کار ساخت و ساز ساختمان (کمپلیکس) پرورشگاه ولایت پروان و نیز از چگونگی ارایهی خدمات در یکی از کودکستانهای آن ولایت دیدن نموده و جهت بهبود امور، به مسوولان مربوطه هدایات لازم داد.
در این نشست، رئیس شورای ولایتی ولایت پروان و مسوول لیسهی خصوصی غبار شمال نیز صحبت نموده، از همکاریهای هممیهنان در عرصهی مدد رسانی به سیلابزدهگان آن ولایت سپاسگزاری نموده، خواهان توجهی بیشتر دولت و بخش خصوصی شدند.
گفتنیاست که در این نشست، در حضور سرپرست وزارت کار و امور اجتماعی و والی ولایت پروان، تفاهمنامهی همکاری میان ریاست کار و امور اجتماعی آن ولایت و لیسهی خصوصی غبار شمال نیز به امضا رسید که بر مبنای آن، برای بیست تن از کودکان بیسرپرست ولایت پروان که والدین شان را در سیلابهای اخیر از دست دادهاند، زمینهی آموزش و پرورش تا سطح لیسانس فراهم میگردد.