فراغت ۳۴۴ کارآموزان از آموزش‌های فن و حرفه‌ در کابل

media_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۵ - ۱۵:۳۶
بصیر مرکز

په اساس تلاش و هم‌آهنګی ریاست عمومی انکشاف مهارتهای وزارت کار و امور اجتماعي؛ ۳۴۴ کارآموز در حرفه‌های نلدوانی، برق تعمیرات، ترمیم یخچال و ایرکندیشن، ترمیم موبایل، وایرنګ موتر، ترمیم انجن موتر، خیاطی، آموزش کمپیوتر، طراحی وبسایت، ترمیم وسایل خانګی و سیم‌پیچی ترانسفرمر پس از آموزش‌های عملی و نظری شش‌ماهه در مرکز توسعه و امداد بصیر   فارغ و راهی بازار کار گردیدند.

در محفل که به همین مناسبت دایر ګردیده بود؛ الحاج مولوي محمد زاهد احمدزی معین امور کار وزارت کار و امور اجتماعی در سخنان خود ضمن تبریکی به فارغان افزود: جای خوشحالی است، که از مرکز فنی و حرفه‌ای موسسۀ توسعه و امداد بصیر؛ شاهد  فراغت تعداد زیادی از جوانان هستیم تا بتوانند پس از فراگیری آموزش‌ها صاحب شغل گردیده و نفقۀ حلال به فامیل‌های خود پیدا نمایند.

معین کار همچنان افزود: وزارت کار و امور جتماعی به اساس مسوولیت‌های خود در تمام ولایت‌ها برای  جوانان بازمانده از تعلیم، معتادین صحت یاب شده، اقشار آسیب‌پذیر و مجاهدین معلول در بخش‌های مختلف به اساس نیازمندی‌های بازار کار؛ زمینه  آموزش‌ها فنی و حرفه‌ای را فراهم نموده تا بتواند سطح بیکاري در کشور کاهش پیدا نماید.

سپس مولوی رحیم‌الله صراح رییس عمومی انکشاف مهارت‌ها؛ در سخنان خود به ارزش کسب و کار از دیدګاه اسلام به طوری مفصل صحبت نموده و از فارغان خواست که پس از کسب نمودن آموزش‌های فنی و حرفه‌ای، از تجارب و مهارت‌های خود استفادۀ بهینه نموده و به جامعه و فامیل خود مصدر خدمت شوند.

قابل یادآوری است که در این مراسم فراغت قاری محمد کریم حنفی مشاور امور کار، مولوی عبدالواحد فایز رییس تنظیم مراکز فنی و حرفه‌ای، ملا عبدالغنی وفا رییس انجام و هم‌آهنګی آموزش‌های فنی و حرفه‌ای، سمیع‌الله ابراهیمی رییس مطبوعات، اساتید مرکز یاد شده، کار آموزان و مسوولین حضور داشتند.

آخرین اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

شنبه ۱۴۰۴/۵/۲۵ - ۱۵:۴۲
Background image

اطلاعیهٔ وزارت کار و امور اجتماعی!

وزارت کار و امور اجتماعی در نظر دارد تا  در ۲۳ حرفۀ مسلکی و شغل‌های تخصصی جدید؛  ۳۰۰۰ بست‌های کشور شاهی قطر، در سرتاسر کشور برای کارگران ماهر و مسلکی  و نیز افرادی که در طی یک سال اخیر . . .

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۶ - ۱۲:۳۸
Background image

جذب ۲۰۰ معتاد صحت‌یاب شده به آموزش‌های فنی و حرفوی در بلخ

الحاج مولوی محمد زاهد احمدزی معین امور کار، وزارت کار و امور اجتماعی در سفر خویش به ولایت بلخ برنامه‌ٔ آموزش‌های فنی و حرفوی برای معتادین صحت یاب شده را افتتاح نمود.

در محفل که به همین. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۶ - ۹:۲۴
Background image

حقوق کارگران تنها در پرتو شریعت اسلامی مصئون و محفوظ است

الحاج ملا عبدالمنان عمری وزیر کار و امور اجتماعی، در سخنرانی خویش در مراسمی که به مناسبت روز جهانی کارگر برگزار شده بود، اظهار داشت که در مقایسه با سایر نظام‌های حقوقی جهان، تنها شریعت. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۳ - ۱۴:۳۴
Background image

بازدید و نظارت معاون ولایت کندز از روند تثبیت قابلیت‌های حرفه‌ای


مولوی حبیب‌الرحمن صهیب معاون والی کندز در همراهی با مولوی احمدشاه حقانی، رئیس کار و امور اجتماعی این ولایت از روند ارزیابی کاندیدان پروسۀ تثبیت قابلیت‌ها که توسط هیئت اعزامی وزارت صورت. . .

باز گشت به اخبار