سفر معین امور اجتماعی به ولایت پروان

sofia_karimi
پنجشنبه ۱۳۹۸/۲/۵ - ۱۱:۸
سفر معین امور اجتماعی به ولایت پروان

‌محترم غلام حیدر جیلانی؛ معین امور اجتماعی وزارت کار و امور اجتماعی طی یک سفر رسمی‌ به ولایت پروان رفتند. در این سفر؛ معین امور اجتماعی را محترم مسعود الله اوریاخیل‌ سرپرست معینیت امور مالی و اداری، آقای سید حمیدالله سادات رییس‌ دفتر مقام وزارت, فیضان‌احمد کاکر  رییس‌ عمومی پرورشگاه‌ها، محترم آغا محمد حیدری  رییس تکنالوژی معلوماتی و برخی دیگر از منسوبین این وزارت همراهی می‌کردند.

در نخست؛ دگر جنرال فضل الدین عیار والی پروان، با ابراز سپاس از هیئت رهبری وزارت، ضمن سپردن وعدهٔ همکاری و خدمت‌گزاری‌، خواستار همکاری وزارت کار و امور اجتماعی در زمینه‌ها و حوزه‌های کاری‌شان شد‌.

محترم غلام حیدر جیلانی معین امور اجتماعی؛ سه دهه‌ جنگ‌ در افغانستان را عامل‌ اصلی عقب‌گرد کشور دانسته؛ افزود: تا اکنون ۳میلیون طفل در سه کته‌گوری «آسیب‌پذیر» بوده و وزارت کار و امور اجتماعی، متعهد به خدمت‌گزاری به مردم و هم‌میهنان عزیز می‌باشد.

 آقای جیلانی‌ اظهار داشت: ما رسالت‌ بزرگی در برابر خداوند (ج) و مردم مبنی بر خدمت‌گزاری داریم، به ویژه در برابر اقشار آسیب پذیر کشور که بخشی از آجندای کاری وزارت کار و امور اجتماعی می‌باشد.

معین امور اجتماعی، افزود: پروان، رقم بزرگ یتیمان را دارد و فقر که آفت کلان دیگری‌است که تمام اقشار و صنوف اجتماعی بایست همکار باشند تا به معضل فقر رسیدگی‌ شود.

 وی از تصویب قانون حمایت اجتماعی سخن گفته، هم‌چنان از طرحی زیر عنوان صندوق اعانه‌ به اطفال خبر دادند که اکنون به کابینه‌ٔ افغانستان پیشکش شده‌است تا در پرتو این قوانین، مسایل و معضلات اطفال را برطرف کنند؛ هم‌چنان، تفاهم‌نامه‌‌ها‌یی‌‌ به منطور رشد استعداد‌های اطفال‌ با چند نهاد اکادمیک و علمی؛ از جمله: دانشگاه پروان، دانشگاه دانش، تلویزیدن دانش‌، بیمارستان ‌دانش و انستیتویت صابری به امضا رسید که به اساس این تفاهم‌نامه‌ها، به مسایل مسئله‌ساز اطفال رسیدگی خواهد شد.

گفتنی‌است که نهاد‌ خیریهٔ‌ جیلانی (یکی از نهادهای مدد رسان در پروان) به کمک نقدی به اطفال‌ آن ولایت پرداخته، در پایان؛ آقای جیلانی از ریاست کار و امور اجتماعی پروان و مرکز آموزش‌های فنی‌ و حرفوی‌ نیز دیدن کرد.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۶ - ۱۵:۴۹
Background image

توزیع پول نقد و لوازم حفظ‌الصحه به ۶۳۲ طفل شاقه‌کار، آسیب‌پذیر، یتیم و بی‌سرپرست در بلخ و فاریاب

به اساس تلاش و هم‌آهنگی ریاست‌های کار و امور اجتماعی ولایت‌های بلخ و فاریاب به ۶۳۲ طفل شاقه‌کار، آیسب‌پذیر، یتیم و بی سرپرست پول نقد و لوازم حفظ الصحه؛ از جمله به ۴۵۰ طفل در ولایت بلخ (. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۵ - ۱۵:۲۷
Background image

توزیع پول نقد و لوازم حفظ الصحه به ۲۰۸ طفل شاقه کار، یتیم و بی سرپرست در بغلان

به اساس تلاش و هم‌آهنگی ریاست کار و امور اجتماعی ولایت بغلان؛ برای ۱۰۰ طفل شاقه کار، یتیم و بی‌سرپرست ( به فی نفر ۱۳۰۰؛ جمعاً  ۱۳۰۰۰۰ افغانی) پول نقد و به ۱۰۸ تن اطفال دیگر لوازم حفظ. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۱ - ۱۰:۵
Background image

آغاز روند بررسی ادارات امارتی در مرکز و ولایات

بر اساس حکم مقام ریاست‌الوزراء و طبق رژیم کاری امارت اسلامی، با پایان‌یافتن رخصتی عید قربان، روند بازرسی و بررسی حاضری کارکنان ادارات امارتی از سوی وزارت کار و امور اجتماعی در مرکز و. . .

باز گشت به اخبار