توزیع کمک نقدی و پوشاک زمستانی؛ برای کودکان یتیم و نیازمند در فاریاب

naweed_admin
یکشنبه ۱۴۰۲/۱۱/۲۲ - ۸:۳۹
R

به اساس تلاش و هم‌آهنگی ریاست کار و امور اجتماعی ولایت فاریاب؛ برای ۵۰ تن از کودکان یتیم و نیازمند که در مرکز انتقالی فاریاب بود و باش داشته و از سوی شرکت مخابراتی افغان بیسیم به پشتیبانی مالی یونیسف آموزش می‌بینند، برای هریک از آنان مبلغ سه‌هزار افغانی به عنوان کرایهٔ راه و عصریه پرداخت گردید.
همچنان برای ۳۳ تن از کودکان یتیم، نادار و نیازمند که از سوی ریاست کار و امور اجتماعی فاریاب سروی و شناسایی شده بودند، به همکاری نهادهای امداد رسان، پوشاک زمستانی داده شد.
مولوی ریحان‌الدین متوکل؛ رییس کار و امور اجتماعی ولایت فاریاب، در سخنانی از تمامی نهادهای امداد رسان در آن ولایت خواست تا همیشه با کودکان و خانواده‌های نیازمند کمک نمایند.

آخرین اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

شنبه ۱۴۰۴/۵/۲۵ - ۱۵:۴۲
Background image

اطلاعیهٔ وزارت کار و امور اجتماعی!

وزارت کار و امور اجتماعی در نظر دارد تا  در ۲۳ حرفۀ مسلکی و شغل‌های تخصصی جدید؛  ۳۰۰۰ بست‌های کشور شاهی قطر، در سرتاسر کشور برای کارگران ماهر و مسلکی  و نیز افرادی که در طی یک سال اخیر . . .

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۲ - ۱۵:۹
Background image

فراغت صدها معتاد صحت‌یاب‌شده از آموزش‌های فنی و حرفه‌ای در کابل

وزارت کار و امور اجتماعی با برگزاری ششمین دورهٔ آموزشی در مرکز فنی و حرفه‌ای پلچرخی، ۳۰۰ معتاد صحت‌یاب‌شده را پس از چهار ماه آموزش‌های نظری و عملی در حرفه‌های خیاطی، برق تعمیرات، بوت. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۸ - ۱۰:۱۸
Background image

آغاز برنامهٔ سه‌روزهٔ آگاهی‌دهی در زمینهٔ پلان‌گذاری و سیستم‌های الکترونیکی برای کارمندان ولایات

 

وزارت کار و امور اجتماعی، به‌منظور تطبیق بهتر پلان سالانه، تأمین هماهنگی بیشتر در امور و دستیابی به نتایج متوقعه، برنامهٔ سه‌روزهٔ آگاهی‌دهی را برای کارمندان ریاست‌های کار و امور. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۹ - ۱۰:۳۰
Background image

دیدار رئیس کار و امور اجتماعی ولایت هرات با رئیس تنظیم امور زندان‌های آن ولایت به‌منظور ایجاد صنوف آموزش‌های فنی و حرفه‌ای برای محبوسین

به‌منظور بررسی چگونگی ایجاد صنوف  آموزش‌های فنی و حرفه‌ای برای محبوسین زندان و اطفال مرکز اصلاح و تربیت؛ الحاج حافظ میرزا محمد ابومنصور رئیس کار و امور اجتماعی ولایت هرات، با الحاج ملا. . .

باز گشت به اخبار