توزیع بسته‌های ابزار کار، برای ۱۵۰ کارآموز در بادغیس

naweed_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۵/۳۰ - ۲۲:۲۰
W

برای ۱۵۰ تن از کارآموزان در بخش‌های ترمیم مبایل و خیاطی در ولسوالی‌های قادس و بالامرغاب ولایت بادغیس، بسته‌های ابزار کار توزیع شد.
ملا تور جان خادمی؛ رییس کار و امور اجتماعی ولایت بادغیس گفت: برای ۱۲۰ تن از کارآموزان در بخش خیاطی و برای ۳۰ تن در بخش ترمیم مبایل که از سوی نهاد هم‌آهنگی کمک‌های انسانی (CHA) آموزش داده می‌شوند، بسته‌های ابزار کاری مورد نیاز به همکاری مالی برنامۀ جهانی غذا (WFP) توزیع گردید.

آخرین اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

شنبه ۱۴۰۴/۵/۲۵ - ۱۵:۴۲
Background image

اطلاعیهٔ وزارت کار و امور اجتماعی!

وزارت کار و امور اجتماعی در نظر دارد تا  در ۲۳ حرفۀ مسلکی و شغل‌های تخصصی جدید؛  ۳۰۰۰ بست‌های کشور شاهی قطر، در سرتاسر کشور برای کارگران ماهر و مسلکی  و نیز افرادی که در طی یک سال اخیر . . .

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۳ - ۱۴:۴۷
Background image

توزیع پول نقد؛ برای۱۲۶ فامیل در بادغیس

 

به اساس تلاش و هم‌آهنگی ریاست‌ کار و امور اجتماعی ولایت‌ بادغیس؛ به ۱۲۶ فامیل در بادغیس پول نقد «به هر فامیل مبلغ ۵۸۰۰ افغانی و جمعاً۷۳۰۸۰۰  افغانی» در بخش‌ گشترش حرفههای ترمیم مبایل. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۳ - ۱۲:۲۶
Background image

فراغت ۵۸ تن از آموزش فن و حرفه در پنجشیر

به اساس تلاش و هم‌آهنگی ریاست کار و امور اجتماعی ولایت پنجشیر و با همکاری رهبری مقام آن ولایت، پنجاه‌وهشت تن از جوانان در بخش‌های برق تعمیراتی و ترمیم مبایل آموزش دیده بودند، پس از سپری. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۲ - ۱۵:۸
Background image

دیدار معین امور کار، با معین وزارت امور داخله

الحاج مولوی محمد زاهد احمدزی معین امور کار، وزارت کار و امور اجتماعی با الحاج شیخ قاسم خالد معین مبارزه با مواد مخدر، وزارت امور داخله دیدار نمود.

در این دیدار هر دوجانب درمورد مشکلات. . .

باز گشت به اخبار