برگزاری نشست نوبتی کمیتۀ گردآوری قرضه‌ها

publish
سه‌شنبه ۱۴۰۰/۳/۱۱ - ۱۹:۸
1

کمیتۀ گردآوری قرضه‌ها به رهبری مسعودالله اوریاخیل؛ معین امور مالی و اداری نشست نوبتی برگزار کرد که در آن پیرامون همه‌ چالش‌ها و مشکلات فراراه گردآوری قرضه‌ها، گفتگوی مفصل و همه‌جانبه صورت گرفته و راه‌حل‌های مناسب به آن پیشنهاد گردید. 

در نخست، اعضای کمیته معلومات مفصلی را در پیوند به قرضه‌های وزارت کار و امور اجتماعی به‌ویژه مقروض بودن هم‌میهنان گرامی از بابت نپرداختن فیس کودکستان‌ها و هم‌چنان قرضه‌هایی که شرکت‌ها از این وزارت گرفته‌اند را با معین امور مالی و اداری شریک ساخته و خواستار همکاری رهبری وزارت در عرصۀ ترتیب یک میکانیزم منظم برای حل این چالش گردیدند.
سپس، مسعودالله اوریاخیل؛ معین امور مالی و اداری وزارت، گردآوری قرضه‌ها را در افزایش عواید دولت، حیاتی دانسته و برای گردآوری بهتر آن خواستار کار مشترک و به میان آمدن هم‌آهنگی بیش‌تر میان اعضای کمیته گردید.
گفتنی‌ا‌ست که کمیتۀ عمومی گردآوری قرضه‌های دولت به اساس حکم مقام عالی ریاست جمهوری اسلامی افغانستان به رهبری معین ادارۀ لوی سارنوالی و به عضویت تمامی معینان مالی و اداری وزارت‌ها ایجاد گردیده که هر وزارت دارای یک کمیتۀ فرعی درون‌سازمانی به ریاست معین مالی و اداری آن اداره نیز بوده که هدف اساسی آن گردآوری درست قرضه‌های دولت جمهوری اسلامی افغانستان و افزایش عواید ملی می‌باشد.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۵ - ۱۵:۲۷
Background image

توزیع پول نقد و لوازم حفظ الصحه به ۲۰۸ طفل شاقه کار، یتیم و بی سرپرست در بغلان

به اساس تلاش و هم‌آهنگی ریاست کار و امور اجتماعی ولایت بغلان؛ برای ۱۰۰ طفل شاقه کار، یتیم و بی‌سرپرست ( به فی نفر ۱۳۰۰؛ جمعاً  ۱۳۰۰۰۰ افغانی) پول نقد و به ۱۰۸ تن اطفال دیگر لوازم حفظ. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۱ - ۱۰:۵
Background image

آغاز روند بررسی ادارات امارتی در مرکز و ولایات

بر اساس حکم مقام ریاست‌الوزراء و طبق رژیم کاری امارت اسلامی، با پایان‌یافتن رخصتی عید قربان، روند بازرسی و بررسی حاضری کارکنان ادارات امارتی از سوی وزارت کار و امور اجتماعی در مرکز و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۹:۱۰
Background image

فراغت ۹۵ تن از آموزش‌های فن و حرفه در بامیان

به اساس تلاش و هماهنگی ریاست کار و امور اجتماعی ولایت بامیان ۹۵ تن از کار آموزان فن و حرفه پس از به پایان رسانیدن برنامه آموزشی شش ماهه در بخش «فلزکاری، خیاطی و موبل و فرنیچر» سند فراغت. . .

باز گشت به اخبار