آغاز کار کمیتهٔ بررسی، انسجام و توحید طرح‌ها در وزارت کار و امور اجتماعی

naweed_admin
چهارشنبه ۱۴۰۱/۱/۲۴ - ۱۴:۳۱
Q

کمیتهٔ بررسی، انسجام و توحید طرح‌ها در وزارت کار و امور اجتماعی به ریاست مولوی مخدوم عبدالسلام سعادت؛ معین امور کار و به اشتراک اعضای این کمیته، هریک: مولوی دکتور عنایت الله عادل رییس عمومی قوای بشری و تنظیم روابط کار، مولوی محب الله رییس پالیسی و پلان، مولوی حافظ عبدالرحمن رییس توزیع جواز کار اتباع خارجی، بشیر احمد راسخ رییس تفتیش کار، مولوی رحیم صراح رییس تدریسی کودکستان‌ها، عبدالغفور ماندگار رییس تقنین و حقوق کار، شریف الله شرافت رییس تنظیم تأمینات اجتماعی و مولوی عبدالعزیز رییس محافظت اطفال آغاز به کار کرد. در این نشست، طرح‌های شش‌گانه؛ شامل طرح منع عمل گدایی و گردآوری گداها، طرح گردآوری و درمان معتادان، طرح گسترش فعالیت‌های ریاست توزیع جواز کار اتباع خارجی به میدان‌های هوایی و بندرها، طرح استخدام اتشه‌های کاری به خاطر دفاع از حقوق شهروندان افغانستان در بیرون از کشور، طرح هم‌آهنگی با مؤسسات و انسجام کمک‌های خارجی و طرح ارایهٔ آموزش‌های فنی و حرفه‌ای برابر به نیاز بازار کار زیر بررسی قرار گرفته، ویرایش و توحید شد تا به گونهٔ جامع و کامل در طرح عمومی وزارت، گنجانیده شده و جهت توشیح به مقام عالی ریاست‌ الوزرا فرستاده شود.

آخرین اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

شنبه ۱۴۰۴/۵/۲۵ - ۱۵:۴۲
Background image

اطلاعیهٔ وزارت کار و امور اجتماعی!

وزارت کار و امور اجتماعی در نظر دارد تا  در ۲۳ حرفۀ مسلکی و شغل‌های تخصصی جدید؛  ۳۰۰۰ بست‌های کشور شاهی قطر، در سرتاسر کشور برای کارگران ماهر و مسلکی  و نیز افرادی که در طی یک سال اخیر . . .

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۳ - ۱۴:۴۷
Background image

توزیع پول نقد؛ برای۱۲۶ فامیل در بادغیس

 

به اساس تلاش و هم‌آهنگی ریاست‌ کار و امور اجتماعی ولایت‌ بادغیس؛ به ۱۲۶ فامیل در بادغیس پول نقد «به هر فامیل مبلغ ۵۸۰۰ افغانی و جمعاً۷۳۰۸۰۰  افغانی» در بخش‌ گشترش حرفههای ترمیم مبایل. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۳ - ۱۲:۲۶
Background image

فراغت ۵۸ تن از آموزش فن و حرفه در پنجشیر

به اساس تلاش و هم‌آهنگی ریاست کار و امور اجتماعی ولایت پنجشیر و با همکاری رهبری مقام آن ولایت، پنجاه‌وهشت تن از جوانان در بخش‌های برق تعمیراتی و ترمیم مبایل آموزش دیده بودند، پس از سپری. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۲ - ۱۵:۸
Background image

دیدار معین امور کار، با معین وزارت امور داخله

الحاج مولوی محمد زاهد احمدزی معین امور کار، وزارت کار و امور اجتماعی با الحاج شیخ قاسم خالد معین مبارزه با مواد مخدر، وزارت امور داخله دیدار نمود.

در این دیدار هر دوجانب درمورد مشکلات. . .

باز گشت به اخبار