ارتقای ظرفیت کارکنان؛ نیاز اساسی هر سازمان

publish
Sat, Jan 18 2020 3:00 PM
۴

وزارت کار و امور اجتماعی به منظور تسریع روندکاری، گسترش دانش مسلکی و ظرفیت‌کاری کارمندان و ارایۀ خدمات مثمر و شایسته به هموطنان گرامی، سه برنامۀ آموزشی ارتقای ظرفیت را به کارمندان واحدهای دومی این وزارت راه‌اندازی نمود که بیش‌ از صد تن از کارمندان واحدهای دومی از آن بهره‌مند می‌شوند.

نخستین برنامۀ آموزشی ارتقای ظرفیت در بخش مراسلات اداری و پلان‌گزاری از تاریخ ۷ تا ۱۹جدی سال روان هجری خورشیدی راه‌اندازی گردید که ۳۸ تن از مدیران عمومی کودکستان‌ها از آن مستفید گردیدند.

دومین برنامۀ آموزش مراسلات اداری و پلان‌گزاری از تاریخ ۲۱ جدی تا ۳ دلو راه‌اندازی گردید که در آن ۴۰ تن از مدیران عمومی کودکستان‌های شهر کابل اشتراک داشته و از آن بهره‌مند خواهند شد.

همچنان ریاست منابع بشری وزارت کار و امور اجتماعی یک برنامهٔ آموزشی سه‌ ماههٔ زبان انگلیسی را که اساسی ترین نیاز جوامع امروزی به شمار رفته و در کاربرد تکنالوژی اهمیت برجسته دارد، از تاریخ ۲۴جدی سال ۱۳۹۸ افتتاح و راه‌اندازی نموده‌است که به تعداد ۲۷ تن از کارمندان ریاست عمومی کودکستان‌های این وزارت از آن مستفید خواهند شد.

قابل یادآوریست که به گونهٔ مجموعی، ۱۰۵ تن از کارمندان واحدهای دومی وزارت کار و امور اجتماعی از این سه برنامهٔ مهم آموزشی ارتقای ظرفیت مستفید می‌گردند.

Latest news

Sun, Mar 15 2026 10:24 AM
Background image

Solving the Problems of Women and Vulnerable Groups is the main priorities of the Ministry of Labor and Social Affairs

The Deputy Minister of Social Affairs, Alhaj Mawlavi Obaidullah Aminzada, said during the presentation of the one-year report of the Deputy Ministry of Social Affairs to the media. He. . .

Sun, Mar 08 2026 1:55 PM
Background image

The Deputy Minister of Labor Affairs Meets with the Head of the Norwegian Refugee Council

The Deputy Minister of Labor Affairs, Alhaj Mawlavi Mohammad Zahid Ahmadzai, met in his office with Mr. Taria Magnusson Waterdal, the Head of the Norwegian Refugee Council (NRC).

The. . .

Sun, Mar 01 2026 12:10 PM
Background image

The Deputy Minister of Social Affairs Meets with the Director General of Afghanistan National Radio and Television

The Deputy Minister of Social Affairs, Alhaj Mawlavi Obaidullah Aminzada, along with his accompanying delegation, met with Qari Mohammad Yousaf Ahmadi, Director General of Afghanistan. . .

BACK TO NEWS