توزیع قرطاسیه و ابزار بهداشتی برای ۳۶۹ کودک در هرات

naweed_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۵/۳۰ - ۲۲:۱۴
W

به اساس تلاش و هم‌آهنگی ریاست کار و امور اجتماعی ولایت هرات؛ برای ۳۶۹ تن از کودکان  پرورشگاه پسرانه و دخترانۀ خواجه عبدالله انصاری و مرکز اصلاح و پرورش کوکان از سوی نهاد کمیتۀ نجات بین‌الملل (IRC) قرطاسیه و ابزار بهداشتی شامل کیف، کتابچه، قلم خودکار، پنسل، خط‌‌‌‌‌‌‌‌ کش، قلم تراش، روی خشک‌ کن، سابون، خمیر و برس دندان توزیع شد.
الحاج حافظ میرزامحمد ابومنصور؛ رییس کار و امور اجتماعی ولایت هرات با سپاس‌گزاری از کمک‌های مؤسسۀ یادشده، از دیگر نهادهای امداد رسان نیز خواست تا با کودکان یتیم و بی‌سرپرست در آن ولایت کمک نمایند.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۹:۱۰
Background image

فراغت ۹۵ تن از آموزش‌های فن و حرفه در بامیان

به اساس تلاش و هماهنگی ریاست کار و امور اجتماعی ولایت بامیان ۹۵ تن از کار آموزان فن و حرفه پس از به پایان رسانیدن برنامه آموزشی شش ماهه در بخش «فلزکاری، خیاطی و موبل و فرنیچر» سند فراغت. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۳/۸ - ۹:۱۳
Background image

توزیع پول نقد برای ۸۷۸ کودک شاقه‌کار، بازمانده از مکتب، روی‌جاده، یتیم و بې‌سرپرست و فامیل‌های بی بضاعت در بغلان، بلخ، ارزگان و پنچشېر

 

به اساس تلاش و هم‌آهنگی ریاست‌های کار و امور اجتماعی ولایت‌های بغلان، بلخ و  ارزگان؛ برای ۸۰۰ کودک شاقه‌کار، بازمانده از مکتب، روی‌جاده، یتیم و بی‌سرپرست و از جمله ۴۰۰ در بغلان، ۳۶۰. . .
چهارشنبه ۱۴۰۴/۳/۷ - ۱۴:۱۹
Background image

رهنمود فعالیت‌های شورای عالي کار تایید شد

در نشستی به ریاست الحاج ملا عبدالمنان عمري وزیر کار و امور اجتماعی و حضور نمایندگان اتحادیه‌های مربوط به کارگران، رهنمود فعالیت‌های شورای عالی کار و وظایف سکرتریت این شورا در پرنسیپ. . .

باز گشت به اخبار