برگزاری نشست بررسی مسودۀ ابتدایی پلان استراتیژیک درازمدت وزارت در معینیت مالی و اداری

media_admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۹ - ۱۱:۴۱
مالی و اداری

به رهبری الحاج مولوی عبدالعزیز نصیر معین امور مالی و اداری، رؤسای واحدهای مرتبط این معینیت، آخرین مباحث خود را پیرامون تدوین مطلوب وظایف و مسئولیت‌ها، برنامه‌های آینده و چگونگی اجرای آن‌ها در چارچوب مسودۀ پلان استراتیژیک وزارت کار و امور اجتماعی ارائه کردند.
در این پلان استراتیژیک، موضوعاتی چون تنظیم مصارف، تقویت هم‌آهنگی در امور اداری، ارتقای کیفیت خدمات، مدیریت مؤثر منابع مالی، ایجاد توازن میان مصارف و عواید، افزایش درآمدهای وزارت، تنظیم بودجه، تحکیم هم‌آهنگی مؤثر در امور مالی و اداری، تأمین شفافیت مالی و حساب‌دهی، تشخیص چالش‌های موجود در برابر تطبیق برنامه مالی، و ترویج و تطبیق حکومت‌داری الکترونیکی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
مسودۀ پلان استراتیژیک متذکره به‌عنوان یک چارچوب منظم و عملی برای فعالیت‌های آینده معینیت امور مالی و اداری مورد استفاده قرار خواهد گرفت تا با ایفای نقش حمایوی مؤثر در هم‌آهنگی با دیگر معینیت‌های وزارت، امور مربوطه را به‌گونه منظم، هم‌آهنگ و بر اساس جدول زمانی مشخص به پیش ببرد.
قابل ذکر است که در این نشست، مولوی محب‌الله حبیبی رئیس پالیسی و پلان، آغا محمد حیدری رئیس تکنالوژی معلوماتی، مولوی نعمت‌الله عثمانی رئیس امور کارکنان، مولوی خیرمحمد خیرخواه رئیس اداری و خدمات، سمیع‌الله عثمانی رئیس تدارکات، سمیع‌الله ابراهیمی رئیس مطبوعات و نمایندۀ ریاست مالی و حسابی نیز حضور داشتند.

آخرین اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

شنبه ۱۴۰۴/۵/۲۵ - ۱۵:۴۲
Background image

اطلاعیهٔ وزارت کار و امور اجتماعی!

وزارت کار و امور اجتماعی در نظر دارد تا  در ۲۳ حرفۀ مسلکی و شغل‌های تخصصی جدید؛  ۳۰۰۰ بست‌های کشور شاهی قطر، در سرتاسر کشور برای کارگران ماهر و مسلکی  و نیز افرادی که در طی یک سال اخیر . . .

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۹ - ۱۱:۴۱
Background image

برگزاری نشست بررسی مسودۀ ابتدایی پلان استراتیژیک درازمدت وزارت در معینیت مالی و اداری

به رهبری الحاج مولوی عبدالعزیز نصیر معین امور مالی و اداری، رؤسای واحدهای مرتبط این معینیت، آخرین مباحث خود را پیرامون تدوین مطلوب وظایف و مسئولیت‌ها، برنامه‌های آینده و چگونگی اجرای آن. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۹ - ۱۰:۴۱
Background image

دیدار معین امور اجتماعی با رئیس اجرائیوی و امنیتی محاکم نظامی زون مرکز


الحاج مولوی عبیدالله امین‌زاده، معین امور اجتماعی وزارت کار و امور اجتماعی، با الحاج قاری شفیع‌الله مشفق، رئیس اجرائیوی و امنیتی محاکم نظامی زون مرکز، دیدار نموده و پیرامون موضوعات. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۷ - ۹:۳۶
Background image

دیدار و گفت‌وگو معین امور اجتماعی وزارت کار و امور اجتماعی با معین وزارت امور شهدا و معلولین

 الحاج مولوی عبیدالله امین‌زاده، معین امور اجتماعی این وزارت، به هیأت همراه با شیخ عبدالحکیم حقانی، معین وزارت امور شهدا و معلولین، دیدار و گفت‌وگو نمود. هدف از این نشست، رسیده‌گی به. . .

باز گشت به اخبار