ایجاد زمینهٔ کسب‌وکارهای کوچک برای ۲۹ تن از افراد نیازمند و نادار در بلخ

media_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۲ - ۱۱:۵۱
بلخ

 

به‌اساس تلاش و هم‌آهنگی ریاست کار و امور اجتماعی ولایت بلخ و به‌منظور ایجاد کسب‌وکارهای کوچک، وسایل کاری مرتبط به تجارت و خیاطی برای ۲۹ تن از افراد نیازمند و نادار که از طریق یک سروی شفاف و منظم شناسایی شده بودند، به هر فرد به ارزش ۲۶۴۰۰ افغانی که قیمت  مجموعی آن به ۷۶۵۶۰۰ افغانی می‌رسد، ابزارهای کاری توزیع گردید.

الحاج مولوی عبدالرحیم قانت رئیس کار و امور اجتماعی ولایت بلخ؛ حین توزیع از موسسۀ همکار هلال‌احمر قطر سپاس‌گزاری نموده و از دیگر نهادهای ملی و بین‌المللی و بنیادهای خیریه نیز خواستار همکاری و حمایت شد تا در راستای دستگیری و پشتیبانی اساسی از خانواده‌های نیازمند و محروم در کشور گام‌های مؤثری برداشته شود.

 

آخرین اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

شنبه ۱۴۰۴/۵/۲۵ - ۱۵:۴۲
Background image

اطلاعیهٔ وزارت کار و امور اجتماعی!

وزارت کار و امور اجتماعی در نظر دارد تا  در ۲۳ حرفۀ مسلکی و شغل‌های تخصصی جدید؛  ۳۰۰۰ بست‌های کشور شاهی قطر، در سرتاسر کشور برای کارگران ماهر و مسلکی  و نیز افرادی که در طی یک سال اخیر . . .

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۵ - ۱۳:۴۶
Background image

برگزاری نشست نوبتی هم‌آهنگی جهت رسیده‌گی به مشکلات اطفال آسیب‌پذیر

نشست هم‌آهنگی به رهبری مولوی نجیب‌الله وقاد، رئیس محافظت اطفال وزارت کار و امور اجتماعی، با حضور نماینده‌گان ادارات امارتی و نهادهای غیرامارتی به هدف بررسی وضعیت اطفال آسیب‌پذیر و رسیده. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۴ - ۱۰:۲۴
Background image

رسیده‌گی به مشکلات زنان و اقشار آسیب‌پذیر در اولویت ما قرار دارد


الحاج مولوی عبیدالله امین‌زاده، معین امور اجتماعی وزارت کار و امور اجتماعی، هنگام ارائه گزارش یک‌ساله این معینیت به رسانه‌ها اعلام کرد که رسیده‌گی به مشکلات زنان و اقشار آسیب‌پذیر از. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۱ - ۱۰:۳
Background image

دیدار معین امور اجتماعی با وزیر صحت عامه

الحاج مولوی عبیدالله امین‌زاده معین امور اجتماعی وزارت کار و امور اجتماعی و هیئت همراه‌اش با الحاج مولوی نورجلال جلالی، وزیر صحت عامه، دیدار و گفت‌وگو نمود.

در این دیدار دو طرف به‌گونۀ. . .

باز گشت به اخبار