یک‌جاسازی ۲۴تن از اطفال رد مرزی با خانواده‌های شان در فاریاب

naweed_admin
شنبه ۱۴۰۲/۸/۲۷ - ۱۷:۵۶
R


بیست و چهار‌تن از اطفال رد مرزی کشور ایران که از سوی کارمندان اجتماعی مؤسسهٔ وارچایلد مقیم ولایت هرات به ریاست کار و امور اجتماعی فاریاب آورده شده بودند، پس از دریافت کمک نقدی از طرف ریاست کار و امور اجتماعی ولایت فاریاب و مؤسسهٔ وارچایلد، به خانواده‌های شان یک‌جا شدند.
گفتنی‌است که در روزهای پسین، ۶۳ تن از اطفال رد مرزی کشور ایران که از سوی کارمندان اجتماعی مؤسسهٔ وارچایلد مقیم ولایت هرات به ریاست کار و امور اجتماعی فاریاب آورده شده بودند، پس از دریافت کمک نقدی، به خانواده‌های شان سپرده شده‌اند.

آخرین اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

شنبه ۱۴۰۴/۵/۲۵ - ۱۵:۴۲
Background image

اطلاعیهٔ وزارت کار و امور اجتماعی!

وزارت کار و امور اجتماعی در نظر دارد تا  در ۲۳ حرفۀ مسلکی و شغل‌های تخصصی جدید؛  ۳۰۰۰ بست‌های کشور شاهی قطر، در سرتاسر کشور برای کارگران ماهر و مسلکی  و نیز افرادی که در طی یک سال اخیر . . .

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۵ - ۱۳:۴۶
Background image

برگزاری نشست نوبتی هم‌آهنگی جهت رسیده‌گی به مشکلات اطفال آسیب‌پذیر

نشست هم‌آهنگی به رهبری مولوی نجیب‌الله وقاد، رئیس محافظت اطفال وزارت کار و امور اجتماعی، با حضور نماینده‌گان ادارات امارتی و نهادهای غیرامارتی به هدف بررسی وضعیت اطفال آسیب‌پذیر و رسیده. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۴ - ۱۰:۲۴
Background image

رسیده‌گی به مشکلات زنان و اقشار آسیب‌پذیر در اولویت ما قرار دارد


الحاج مولوی عبیدالله امین‌زاده، معین امور اجتماعی وزارت کار و امور اجتماعی، هنگام ارائه گزارش یک‌ساله این معینیت به رسانه‌ها اعلام کرد که رسیده‌گی به مشکلات زنان و اقشار آسیب‌پذیر از. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۱ - ۱۰:۳
Background image

دیدار معین امور اجتماعی با وزیر صحت عامه

الحاج مولوی عبیدالله امین‌زاده معین امور اجتماعی وزارت کار و امور اجتماعی و هیئت همراه‌اش با الحاج مولوی نورجلال جلالی، وزیر صحت عامه، دیدار و گفت‌وگو نمود.

در این دیدار دو طرف به‌گونۀ. . .

باز گشت به اخبار