فراغت ۶۰ کارآموز، از آموزش‌های فنی و حرفه‌ای و توزیع ابزار کار به آنان در فاریاب

naweed_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۱۱/۲۴ - ۲۲:۱۴
E

شصت تن از کارآموزان که به اساس تلاش و هم‌آهنگی ریاست کار و امور اجتماعی ولایت فاریاب به همکاری دفتر داکار، پیشهٔ خیاطی را فراگرفته بودند، ابزار کار به دست آوردند.
مولوی ریحان‌الدین متوکل؛ رییس کار و امور اجتماعی فاریاب می‌گوید که این ۶۰ تن از جوانان از شهر میمنه و ولسوالی‌های اندخوی و پشتون‌کوت بودند که به اساس تلاش و هم‌آهنگی آن ریاست و به همکاری نهاد داکار آموزش دیده و راهی بازار کار گردیدند.
آقای متوکل، ایجاد کار به جوانان بی‌کار و کم عاید را اساس پیشرفت کشورهای رو به توسعه دانسته گفت: همواره در تلاش آن استیم تا با ارایهٔ آموزش‌های فنی و حرفه‌ای به جوانان آن ولایت، سطح بی‌کاری و ناداری را کاهش دهیم. وی افزون بر سپاس‌گزاری از دفتر داکار، از دیگر نهادها نیز خواست تا در فراهم‌سازی زمینهٔ آموزش فن و حرفه به جوانان، با ریاست کار و امور اجتماعی فاریاب همکاری نمایند.
در پایان؛ برای هریک از کارآموزان، ۲۲ قلم ابزار کار به هزینهٔ ۳۰۰۰۰ افغانی توزیع شد.

آخرین اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

شنبه ۱۴۰۴/۵/۲۵ - ۱۵:۴۲
Background image

اطلاعیهٔ وزارت کار و امور اجتماعی!

وزارت کار و امور اجتماعی در نظر دارد تا  در ۲۳ حرفۀ مسلکی و شغل‌های تخصصی جدید؛  ۳۰۰۰ بست‌های کشور شاهی قطر، در سرتاسر کشور برای کارگران ماهر و مسلکی  و نیز افرادی که در طی یک سال اخیر . . .

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۸/۴ - ۱۰:۴۵
Background image

برگزاری نشست شورای عالی کار


هشتمین نشست نوبتی شورای عالی کار به رهبری الحاج ملا عبد المنان عمری وزیر کار و امور اجتماعی، با حضور نماینده‌گان اتحادیه‌های کارگران و اتاق‌های افغانستان، به‌منظور پیگیری و تطبیق فیصله. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۳۰ - ۱۰:۶
Background image

فراغت ۱۲۶ تن از جوانان از آموزش‌های فنی و حرفه‌ای در کابل


به اساس تلاش و هم‌آهنگی ریاست عمومی انکشاف مهارت‌های وزارت کار و امور اجتماعی، ۱۲۶ کارآموز پس از سپری‌کردن دورهٔ شش ماهه‌ی آموزش‌های نظری و عملی در بخش‌های برق‌ ساختمانی، نلدوانی،. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۷ - ۱۱:۱۹
Background image

تدویر جلسه نوبتی شورای عالی کار


در جلسه نوبتی شورای عالی کار به ریاست الحاج مولوی محمد زاهد احمدزی، معین امور کار وزارت کار و امور اجتماعی، ضمن ارزیابی پیشنهادات اتاق صنایع و معادن، در مورد تعقیب تصمیم‌های قبلی این. . .

باز گشت به اخبار