فراغت ۶۰ کارآموز، از آموزش‌های فنی و حرفه‌ای و توزیع ابزار کار به آنان در فاریاب

naweed_admin
ثلاثاء, فبراير 13 2024 10:14 مساء
E

شصت تن از کارآموزان که به اساس تلاش و هم‌آهنگی ریاست کار و امور اجتماعی ولایت فاریاب به همکاری دفتر داکار، پیشهٔ خیاطی را فراگرفته بودند، ابزار کار به دست آوردند.
مولوی ریحان‌الدین متوکل؛ رییس کار و امور اجتماعی فاریاب می‌گوید که این ۶۰ تن از جوانان از شهر میمنه و ولسوالی‌های اندخوی و پشتون‌کوت بودند که به اساس تلاش و هم‌آهنگی آن ریاست و به همکاری نهاد داکار آموزش دیده و راهی بازار کار گردیدند.
آقای متوکل، ایجاد کار به جوانان بی‌کار و کم عاید را اساس پیشرفت کشورهای رو به توسعه دانسته گفت: همواره در تلاش آن استیم تا با ارایهٔ آموزش‌های فنی و حرفه‌ای به جوانان آن ولایت، سطح بی‌کاری و ناداری را کاهش دهیم. وی افزون بر سپاس‌گزاری از دفتر داکار، از دیگر نهادها نیز خواست تا در فراهم‌سازی زمینهٔ آموزش فن و حرفه به جوانان، با ریاست کار و امور اجتماعی فاریاب همکاری نمایند.
در پایان؛ برای هریک از کارآموزان، ۲۲ قلم ابزار کار به هزینهٔ ۳۰۰۰۰ افغانی توزیع شد.

تازه ترین اخبار

اثنين, أكتوبر 26 2026 10:45 صباحا
Background image

عقد اجتماع الدوري الثامن للمجلس الأعلى للعمل

 

عقد المجلس الأعلى للعمل اجتماعه الدوري الثامن برئاسة وزير العمل والشؤون الاجتماعية، الحاج الملا عبد المنان عمري، وبمشاركة ممثلي الاتحادات العمالية وغرف أفغانستان، وذلك بهدف متابعة. . .

ثلاثاء, أكتوبر 20 2026 12:32 مساء
Background image

شارك معين شؤون العمل في ندوة تدريبية نظّمها إدارة إصلاح شؤون السجون وألقى كلمة فيها

شارك معين شؤون العمل بوزارة العمل والشؤون الاجتماعية، الحاج مولوي محمد زاهد أحمدزي، وألقى كلمة في ندوة تدريبية نظّمها إدارة إصلاح شؤون السجون، بهدف تحسين تنظيم الأعمال وتطوير آلاتها.

و. . .

اثنين, أكتوبر 19 2026 11:19 صباحا
Background image

عقد الاجتماع الدوري السابع للمجلس الأعلى للعمل

عقدت وزارة العمل والشؤون الاجتماعية، برئاسة معين شؤون العمل، الحاج مولوي محمد زاهد أحمدزي، الاجتماع الدوري السابع للمجلس الأعلى للعمل، بهدف تقييم مقترحات غرف الصناعة والتعدين ومتابعة. . .

باز گشت به اخبار