دیدار معین امور اجتماعی با رییس شرکت داروسازی فرمان کیهان لمیتد

publish
چهارشنبه ۱۴۰۰/۲/۱ - ۱۰:۴۵
4

غلام حیدر جیلانی معین امور اجتماعی در دفتر کار اش با شفیع‌الله بابا رییس شرکت داروسازی فرمان کیهان لمیتد دیدار کرد.

در نخست، شفیع الله بابا رییس شرکت داروسازی فرمان کیهان لمیتد از آماده‌گی آن شرکت در جهت کمک «سی‌هزار قلم ادویه» برای کودکستان‌ها و اطفال بی‌سرپرست در پرورشگاه‌های وزارت کار و امور اجتماعی خبر داد.

سپس غلام حیدر جیلانی معین امور اجتماعی ضمن ستایش و سپاس‌گزاری از مسوولان شرکت داروسازی فرمان کیهان لمیتد، گفت: باید تمامی افراد و نهادها در کشور با کودکستان‌ها و پرورشگاه‌ها همکار باشند؛ زیرا جوانان بخش بزرگی از جامعه را تشکیل داده، هزاران تن از آنان بی‌سرپناه بوده، جایی برای بود و باش نداشته و نیازمند کمک اند.

در پایان، آقای جیلانی یک‌بار دیگر از کمک بشردوستانهٔ شرکت داروسازی فرمان کیهان لمیتد به گرمی استقبال نموده، از دیگر بازرگانان ملی و اشخاص نیک اندیش نیز خواست که در بخش اطفال بی‌سرپرست و اشخاص بی‌بضاعت با این وزارت همکار باشند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۶ - ۱۵:۴۹
Background image

توزیع پول نقد و لوازم حفظ‌الصحه به ۶۳۲ طفل شاقه‌کار، آسیب‌پذیر، یتیم و بی‌سرپرست در بلخ و فاریاب

به اساس تلاش و هم‌آهنگی ریاست‌های کار و امور اجتماعی ولایت‌های بلخ و فاریاب به ۶۳۲ طفل شاقه‌کار، آیسب‌پذیر، یتیم و بی سرپرست پول نقد و لوازم حفظ الصحه؛ از جمله به ۴۵۰ طفل در ولایت بلخ (. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۵ - ۱۵:۲۷
Background image

توزیع پول نقد و لوازم حفظ الصحه به ۲۰۸ طفل شاقه کار، یتیم و بی سرپرست در بغلان

به اساس تلاش و هم‌آهنگی ریاست کار و امور اجتماعی ولایت بغلان؛ برای ۱۰۰ طفل شاقه کار، یتیم و بی‌سرپرست ( به فی نفر ۱۳۰۰؛ جمعاً  ۱۳۰۰۰۰ افغانی) پول نقد و به ۱۰۸ تن اطفال دیگر لوازم حفظ. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۱ - ۱۰:۵
Background image

آغاز روند بررسی ادارات امارتی در مرکز و ولایات

بر اساس حکم مقام ریاست‌الوزراء و طبق رژیم کاری امارت اسلامی، با پایان‌یافتن رخصتی عید قربان، روند بازرسی و بررسی حاضری کارکنان ادارات امارتی از سوی وزارت کار و امور اجتماعی در مرکز و. . .

باز گشت به اخبار