پس از تعدیل مقررهٔ پرورشگاه‌ها؛ سه در صد سهمیهٔ بورسیه‌های تحصیلی خارجی به شاگردان پرورشگاه‌ها اختصاص داده شده‌است.

publish
چهارشنبه ۱۳۹۸/۹/۲۷ - ۱۴:۰
1

محترم غلام حیدر جیلانی؛ معین امور اجتماعی وزارت کار و امور اجتماعی با ابراز این مطلب در برنامهٔ فراغت شاگردان پرورشگاه تهیهٔ مسکن افزود که در مقررهٔ تعدیل شدهٔ پرورشگاه‌ها، به تمامی حقوق اطفال بی‌سرپرست و پرورشگاه‌ها پرداخته شده‌است که در آیندهٔ نزدیک از سوی وزارت محترم عدلیه در جریدهٔ رسمی چاپ خواهد شد.

معین امور اجتماعی ضمن ابراز تبریکی به فارغان لیسهٔ پرورشگاه تهیهٔ مسکن، نگهداری و پرورش اطفال بی‌سرپرست در کشور را مسوولیت تمامی هم‌میهنان دانسته، خواستار همکاری همگانی در این زمینه گردید.

محترم فیضان احمد کاکړ؛ رییس عمومی پرورشگاه‌ها گفت که تلاش می‌نماید تا در تمامی ولایت‌های کشور برای اطفال بی‌سرپرست، پرورشگاه ساخته شود تا زمینهٔ آموزش و پرورش برای آنان فراهم شود.

کاکړ افزود که در سال روان، در ۶۸ پرورشگاه دولتی و خصوصی بیش‌ از ده هزارتن از اطفال بی سرپرست پشتیبانی شده و از خدمات پرورشگاه‌ها بهره‌مند گردیده‌اند.

محفل با اعطای ستایش‌نامه‌های افتخاری به مسوولان پرورشگاه‌ها، توزیع تصدیق‌نامه‌ها و تحایف به فارغان و اجرای کنسرت از سوی هنرمندان به پایان رسید.

آخرین اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

شنبه ۱۴۰۴/۵/۲۵ - ۱۵:۴۲
Background image

اطلاعیهٔ وزارت کار و امور اجتماعی!

وزارت کار و امور اجتماعی در نظر دارد تا  در ۲۳ حرفۀ مسلکی و شغل‌های تخصصی جدید؛  ۳۰۰۰ بست‌های کشور شاهی قطر، در سرتاسر کشور برای کارگران ماهر و مسلکی  و نیز افرادی که در طی یک سال اخیر . . .

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۷ - ۱۱:۱۰
Background image

توزیع کمک نقدی به‌ارزش 4.8 میلیون افغانی در بلخ

 

به اساس سعی، تلاش و هم‌آهنگی ریاست کار و امور اجتماعی ولایت بلخ برای ۱۰۷۶ طفل یتیم پول نقد توزیع گردید.

الحاج مولوی عبدالرحیم قانت ریس کار و امور اجتماعی ولایت بلخ حین توزیع کمک گفت. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۷ - ۱۰:۸
Background image

نمایش تولیدات دستی معتادین صحت‌یاب شده ازمرکز آموزش‌های فنی و حرفه‌ای

در چوکات وزارت کار و امور اجتماعی، معتادین صحت‌یاب شده و فارغان مرکز آموزشی کمپ پلچرخی، پس از سپری‌کردن دورۀ آموزش‌های فنی و حرفه‌ای، به‌گونهٔ نظری و عملی در حرفه‌های مختلف تولیدات دستی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۳ - ۱۴:۴۷
Background image

توزیع پول نقد؛ برای۱۲۶ فامیل در بادغیس

 

به اساس تلاش و هم‌آهنگی ریاست‌ کار و امور اجتماعی ولایت‌ بادغیس؛ به ۱۲۶ فامیل در بادغیس پول نقد «به هر فامیل مبلغ ۵۸۰۰ افغانی و جمعاً۷۳۰۸۰۰  افغانی» در بخش‌ گشترش حرفههای ترمیم مبایل. . .

باز گشت به اخبار