پایان دورۀ آموزشی ارتقای ظرفیت برای کارمندان ادارات امارتی در پنجشیر

naweed_admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۷/۵ - ۹:۴۵
د

ریاست انستیتیوت وزارت کار و امور اجتماعی، به سلسلۀ راه‌اندازی برنامه‌های ارتقای ظرفیت کارمندان ولایتی، این بار برای ۹۰ تن از کارمندان ادارات امارتی ولایت پنجشیر، برنامۀ آموزشی پنج‌روزه را در بخش مکتوب‌نویسی و مدیریت زمان  برگزار نموده و این کارمندان پس از ارتقای ظرفیت در بخش‌های مکتوب‌نویسی و مدیریت زمان در دوصنف جداگانه، در همکاری با ریاست کار و امور اجتماعی آن ولایت فارغ گردیدند.
در محفل فراغت این دورۀ ارتقای ظرفیت، مولوی شاه ملنگ روح الله؛ معاون ولایت پنجشیر افزون بر ستایش و قدردانی از تدویر این برنامه، خواهان ارایه و تطبیق همچو برنامه‌های سودمند برای ارتقای ظرفیت کارمندان در بخش‌های گوناگون مدیریتی گردید.
پیوست به آن، استاد عظیم الله شهید؛ رییس کار و امور اجتماعی پنجشیر و محمد طاهر بهیر آمر ارتقای ظرفیت و هم‌آهنگی باانستیتوت‌های ریاست انستیتوت وزارت کار و امور اجتماعی پیرامون موضوع به حاضرین برنامه معلومات داده و به نوبه خویش سخرانی نمودند. 
این برنامه با توزیع اسناد فراغت برای فارغان پایان یافت

آخرین اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

شنبه ۱۴۰۴/۵/۲۵ - ۱۵:۴۲
Background image

اطلاعیهٔ وزارت کار و امور اجتماعی!

وزارت کار و امور اجتماعی در نظر دارد تا  در ۲۳ حرفۀ مسلکی و شغل‌های تخصصی جدید؛  ۳۰۰۰ بست‌های کشور شاهی قطر، در سرتاسر کشور برای کارگران ماهر و مسلکی  و نیز افرادی که در طی یک سال اخیر . . .

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۲ - ۱۵:۹
Background image

فراغت صدها معتاد صحت‌یاب‌شده از آموزش‌های فنی و حرفه‌ای در کابل

وزارت کار و امور اجتماعی با برگزاری ششمین دورهٔ آموزشی در مرکز فنی و حرفه‌ای پلچرخی، ۳۰۰ معتاد صحت‌یاب‌شده را پس از چهار ماه آموزش‌های نظری و عملی در حرفه‌های خیاطی، برق تعمیرات، بوت. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۸ - ۱۰:۱۸
Background image

آغاز برنامهٔ سه‌روزهٔ آگاهی‌دهی در زمینهٔ پلان‌گذاری و سیستم‌های الکترونیکی برای کارمندان ولایات

 

وزارت کار و امور اجتماعی، به‌منظور تطبیق بهتر پلان سالانه، تأمین هماهنگی بیشتر در امور و دستیابی به نتایج متوقعه، برنامهٔ سه‌روزهٔ آگاهی‌دهی را برای کارمندان ریاست‌های کار و امور. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۹ - ۱۰:۳۰
Background image

دیدار رئیس کار و امور اجتماعی ولایت هرات با رئیس تنظیم امور زندان‌های آن ولایت به‌منظور ایجاد صنوف آموزش‌های فنی و حرفه‌ای برای محبوسین

به‌منظور بررسی چگونگی ایجاد صنوف  آموزش‌های فنی و حرفه‌ای برای محبوسین زندان و اطفال مرکز اصلاح و تربیت؛ الحاج حافظ میرزا محمد ابومنصور رئیس کار و امور اجتماعی ولایت هرات، با الحاج ملا. . .

باز گشت به اخبار