یک‌جاسازی ۴۳ طفل رد مرزی، با خانواده‌های‌شان در ولایت‌های غور و سرپل

naweed_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۱۲/۱ - ۸:۴۵
E

بیست و سه تن از اطفال رد مرزی کشور ایران که ۱۲ تن از آنان به اساس هم‌آهنگی ریاست کار و امور اجتماعی ولایت نیمروز و به همکاری نهاد MPO و ۱۱ تن دیگر به همکاری دفتر وارچایلد از هرات به غور آورده شده‌ بودند، از سوی ریاست کار و امور اجتماعی ولایت غور به خانواده‌های‌شان سپرده شدند.

به اساس یک خبر دیگر از ولایت سرپل
بیست تن از کودکان رد مرزی کشور ایران که باشنده‌گان ولسوالی‌های صیاد،  سانچارک، سوزمه قلعه، گوسفندی، الجهاد، الفتح و مرکز ﻭﻻﻳﺖ ﺳﺮﭘﻞ بوده (۱۲ تن به همکاری دفتر وارچایلد هرات و ۸ تن دیگر از آنان به همکاری نهاد MPO ولایت نیمروز) به ریاست کار و امور اجتماعی ولایت سرپل آورده شده بودند، پس از تماس با نزدیکان‌شان و با گرفتن تعهد و ﺧﺎﻧﻪ‌ﭘﺮی ﻓﻮﺭﻡ یک‌جاسازی، رسماً به خانواده‌های‌شان سپرده شدند.
گفتنی‌است که هزینه‌های ۱۲ تن از این کودکان مانند کرایه، سه وقت نان و پوشاک زمستانی از زمان نگهداری تا یک‌جاسازی با خانواده‌، به همکاری دفتر وارچایلد فراهم شده‌ و مصارف کرایه و انتقال ۸ تن دیگر از آنان از ولایت نیمروز تا سرپل از سوی دفتر MPO پرداخت گردیده‌است.

آخرین اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

شنبه ۱۴۰۴/۵/۲۵ - ۱۵:۴۲
Background image

اطلاعیهٔ وزارت کار و امور اجتماعی!

وزارت کار و امور اجتماعی در نظر دارد تا  در ۲۳ حرفۀ مسلکی و شغل‌های تخصصی جدید؛  ۳۰۰۰ بست‌های کشور شاهی قطر، در سرتاسر کشور برای کارگران ماهر و مسلکی  و نیز افرادی که در طی یک سال اخیر . . .

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۶ - ۱۲:۳۸
Background image

جذب ۲۰۰ معتاد صحت‌یاب شده به آموزش‌های فنی و حرفوی در بلخ

الحاج مولوی محمد زاهد احمدزی معین امور کار، وزارت کار و امور اجتماعی در سفر خویش به ولایت بلخ برنامه‌ٔ آموزش‌های فنی و حرفوی برای معتادین صحت یاب شده را افتتاح نمود.

در محفل که به همین. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۶ - ۹:۲۴
Background image

حقوق کارگران تنها در پرتو شریعت اسلامی مصئون و محفوظ است

الحاج ملا عبدالمنان عمری وزیر کار و امور اجتماعی، در سخنرانی خویش در مراسمی که به مناسبت روز جهانی کارگر برگزار شده بود، اظهار داشت که در مقایسه با سایر نظام‌های حقوقی جهان، تنها شریعت. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۳ - ۱۴:۳۴
Background image

بازدید و نظارت معاون ولایت کندز از روند تثبیت قابلیت‌های حرفه‌ای


مولوی حبیب‌الرحمن صهیب معاون والی کندز در همراهی با مولوی احمدشاه حقانی، رئیس کار و امور اجتماعی این ولایت از روند ارزیابی کاندیدان پروسۀ تثبیت قابلیت‌ها که توسط هیئت اعزامی وزارت صورت. . .

باز گشت به اخبار