یک‌جاسازی ۲۷تن از اطفال رد مرزی با خانواده‌های شان در ولایت‌های فاریاب، بغلان و سرپل

naweed_admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۹/۱ - ۷:۱۶
Q


به تعداد ۱۹ تن از اطفال رد مرزی کشور ایران که از سوی کارمندان اجتماعی مؤسسهٔ وارچایلد مقیم ولایت هرات به ریاست کار و امور اجتماعی فاریاب آورده شده بودند، پس از دریافت کمک نقدی از طرف ریاست کار و امور اجتماعی ولایت فاریاب و مؤسسهٔ وارچایلد، به خانواده‌های شان یک‌جا شدند.
گفتنی‌است که در دو هفتهٔ پسین، ۸۲ تن از اطفال رد مرزی کشور ایران که از سوی کارمندان اجتماعی مؤسسهٔ وارچایلد مقیم ولایت هرات به ریاست کار و امور اجتماعی فاریاب آورده شده بودند، پس از دریافت کمک نقدی، به خانواده‌های شان سپرده شده‌اند.

به اساس یک خبر دیگر از ولایت بغلان:
سه تن از اطفال رد مرزی کشور ایران که باشنده‌گان خوست، نهرین و پلخمری بوده و از سوی کارمندان اجتماعی دفتر وارچایلد مقیم هرات به ریاست کار و امور اجتماعی ولایت بغلان آورده شده بودند، پس از دریافت کمک نقدی، به خانواده‌های سپرده شدند.
نصیر احمد متوکل؛ آمر امور اجتماعی بغلان، طی سخنانی گفت: تلاش خواهند کرد که در هم‌آهنگی با دیگر نهادها، زمینهٔ آموزش و پرورش و هم‌چنان کاریابی را به این اطفال فراهم نمایند تا از مهاجرت‌های غیرقانونی جلوگیری گردد.

در یک خبر دیگر که از ولایت سرپل:
پنج‌ تن از اطفال رد مرزی کشور ایران که باشنده‌گان مرکز و ولسوالی‌های صیاد، سانچارک، گوسفندی، الجهاد، کوهستانات و سوزمه قلعهٔ ﻭﻻﻳﺖ ﺳﺮﭘﻞ بوده و از سوی دفتر وارچایلد مقیم هرات به ریاست کار و امور اجتماعی ولایت سرپل آورده شده بودند، در همکاری مدیریت تنظیم تأمینات اجتماعی و کارمندان آن ریاست، پس از تماس با نزدیکان شان و با گرفتن تعهد و ﺧﺎﻧﻪ ﭘﺮی ﻓﻮﺭﻡ اﺩﻏﺎﻡ، رسماً به خانواده‌های شان سپرده شده و جهت دریافت کمک‌های بشر دوستانه، به دفاتر ADWSO و IOM و آمریت امور مهاجرین ولایت سرپل معرفی شدند.
قابل یادآوری‌است که از چند روز بدین‌سو، ۲۸ تن از اطفال رد مرزی کشور ایران در ولایت سرپل به خانواده‌های سپرده ‌شده اند.

آخرین اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

شنبه ۱۴۰۴/۵/۲۵ - ۱۵:۴۲
Background image

اطلاعیهٔ وزارت کار و امور اجتماعی!

وزارت کار و امور اجتماعی در نظر دارد تا  در ۲۳ حرفۀ مسلکی و شغل‌های تخصصی جدید؛  ۳۰۰۰ بست‌های کشور شاهی قطر، در سرتاسر کشور برای کارگران ماهر و مسلکی  و نیز افرادی که در طی یک سال اخیر . . .

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۲ - ۱۵:۹
Background image

فراغت صدها معتاد صحت‌یاب‌شده از آموزش‌های فنی و حرفه‌ای در کابل

وزارت کار و امور اجتماعی با برگزاری ششمین دورهٔ آموزشی در مرکز فنی و حرفه‌ای پلچرخی، ۳۰۰ معتاد صحت‌یاب‌شده را پس از چهار ماه آموزش‌های نظری و عملی در حرفه‌های خیاطی، برق تعمیرات، بوت. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۸ - ۱۰:۱۸
Background image

آغاز برنامهٔ سه‌روزهٔ آگاهی‌دهی در زمینهٔ پلان‌گذاری و سیستم‌های الکترونیکی برای کارمندان ولایات

 

وزارت کار و امور اجتماعی، به‌منظور تطبیق بهتر پلان سالانه، تأمین هماهنگی بیشتر در امور و دستیابی به نتایج متوقعه، برنامهٔ سه‌روزهٔ آگاهی‌دهی را برای کارمندان ریاست‌های کار و امور. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۹ - ۱۰:۳۰
Background image

دیدار رئیس کار و امور اجتماعی ولایت هرات با رئیس تنظیم امور زندان‌های آن ولایت به‌منظور ایجاد صنوف آموزش‌های فنی و حرفه‌ای برای محبوسین

به‌منظور بررسی چگونگی ایجاد صنوف  آموزش‌های فنی و حرفه‌ای برای محبوسین زندان و اطفال مرکز اصلاح و تربیت؛ الحاج حافظ میرزا محمد ابومنصور رئیس کار و امور اجتماعی ولایت هرات، با الحاج ملا. . .

باز گشت به اخبار