کنفرانس ویدیویی سرپرست وزارت کار و امور اجتماعی با رؤسای ولایتی

naweed_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۵/۳۰ - ۲۲:۲۲

الحاج ملا عبدالمنان عمری؛ سرپرست وزارت کار و امور اجتماعی از طریق ویدیوکنفرانس با رؤسای ولایتی این وزارت در پیوند به برنامه‌های کاری، بودجه، مصارف، استخدام و نیازمندی‌های ساختاری صحبت کرده و گزارش‌های کاری آنان را استماع نمود.
در این کنفرانس ویدیویی، رؤسای کار و امور اجتماعی‌ ولایت‌های قندهار، میدان وردک، خوست، پکتیا، پکتیکا، نیمروز، غور، زابل، هرات، هلمند، بامیان، غزنی، دایکندی، لغمان، ارزگان، بغلان و کندز؛ گزارش‌های کاری شان را در پیوند به برنامه‌های کاری، بودجه، مصارف و استخدام با رهبری وزارت کار و امور اجتماعی شریک ساخته، مشکلات، کمبودی‌ها و نیازمندی‌های ساختاری ریاست‌های مربوطه را به مقام وزارت پیشنهاد نمودند.
الحاج ملا عبدالمنان عمری؛ سرپرست وزارت کار و امور اجتماعی، پس از شنیدن گزارش‌های کاری و برنامه‌های آیندۀ ریاست‌های کار و امور اجتماعی ولایات، برای آنان در پیوند به ارایۀ‌ خدمات بهتر به مردم و مصرف بودجه به وقت و زمان معین آن هدایات لازم داده و از آنان خواست که نیازمندی‌های مطروحۀ شان را به گونۀ کتبی به مقام وزارت پیشنهاد نمایند تا در این راستا رسیده‌گی لازم صورت گیرد.
سپس مولوی نعمت‌الله عثمانی؛ رییس منابع بشری وزارت کار و امور اجتماعی و فرید احمد ننگ آمر بودجۀ ریاست مالی و حسابی این وزارت نیز با رؤسای ولایتی صحبت نموده و رهنمودهای لازم را در پیوند به چگونگی مصرف بودجه، استخدام، انفکاک و دیگر موضوعات مالی و ساختاری به رؤسای ولایتی پیشکش کردند.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۹:۱۰
Background image

فراغت ۹۵ تن از آموزش‌های فن و حرفه در بامیان

به اساس تلاش و هماهنگی ریاست کار و امور اجتماعی ولایت بامیان ۹۵ تن از کار آموزان فن و حرفه پس از به پایان رسانیدن برنامه آموزشی شش ماهه در بخش «فلزکاری، خیاطی و موبل و فرنیچر» سند فراغت. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۳/۸ - ۹:۱۳
Background image

توزیع پول نقد برای ۸۷۸ کودک شاقه‌کار، بازمانده از مکتب، روی‌جاده، یتیم و بې‌سرپرست و فامیل‌های بی بضاعت در بغلان، بلخ، ارزگان و پنچشېر

 

به اساس تلاش و هم‌آهنگی ریاست‌های کار و امور اجتماعی ولایت‌های بغلان، بلخ و  ارزگان؛ برای ۸۰۰ کودک شاقه‌کار، بازمانده از مکتب، روی‌جاده، یتیم و بی‌سرپرست و از جمله ۴۰۰ در بغلان، ۳۶۰. . .
چهارشنبه ۱۴۰۴/۳/۷ - ۱۴:۱۹
Background image

رهنمود فعالیت‌های شورای عالي کار تایید شد

در نشستی به ریاست الحاج ملا عبدالمنان عمري وزیر کار و امور اجتماعی و حضور نمایندگان اتحادیه‌های مربوط به کارگران، رهنمود فعالیت‌های شورای عالی کار و وظایف سکرتریت این شورا در پرنسیپ. . .

باز گشت به اخبار