نشست نمایندگان وزارت شهرسازی و اراضی و سازمان کولمبو پلان در وزارت کار و امور اجتماعی

publish
شنبه ۱۳۹۸/۶/۱۶ - ۱۳:۵۸
2

نشستی به اشتراک نمایندگان وزارت شهرسازی و اراضی و سازمان کولمبو پلان، در پیوند به ساختن یک‌باب پرورشگاه برای اطفالی که والدین‌شان در زندان به سر می‌برند، در وزارت کار و امور اجتماعی برگزار گردید.

محترم سید انور سادات؛ سرپرست وزارت کار و امور اجتماعی گفت: ما پیش از این، یک باب تعمیر ملکیت وزارت کار  و امور اجتماعی واقع خیرخانه را جهت ساخت و ساز تعمیر پرورشگاه، به دسترس سازمان محترم کولمبو پلان قرار داده بودیم که پس از طی مراحل قانونی آن، هیئت وزارت محترم شهرسازی و اراضی، با ارایهٔ دلایل تخنیکی شان گفتند که تعمیر یادشده تخریب نه، بلکه ترمیم و بازسازی گردد؛ اما از آن‌جایی که زمان تطبیق پروژه محدود می‌باشد، اینک موضوع را با نمایندگان وزارت شهرسازی در میان می‌گذاریم.

خانم طوبا نمایندهٔ سازمان کولمبو پلان؛ از رؤسای وزارت شهر سازی و اراضی خواست تا در مورد به دسترس قراردادن زمین بدیل تعمیر ملکیت وزارت کار و امور اجتماعی، زمین یی را به دسترس شان قرار دهند که از لحاظ امنیتی مصئون بوده و در داخل شهر موقعیت داشته باشد.

محترم عتیق الله احمدی؛ رییس سروی و کادستر و عبدالسلام کوهستانی؛ رییس تنظیم و توزیع زمین وزارت شهرسازی و اراضی در این زمینه ابراز خوش‌بینی نموده، وعدهٔ همکاری فوری وزارت شهرسازی را در هم‌آهنگی با وزارت کار و امور اجتماعی  سپرده، گفتند: وزارت محترم کار و امور اجتماعی هرچه زود تر پیشنهاد زمین مورد نظر را به وزارت شهر سازی و اراضی ارایه نماید تا زمین مورد نظر در دسترس سازمان کولمبو پلان قرار گرفته و  تهداب پرورشگاه یادشده گذشته شود.  

آخرین اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

شنبه ۱۴۰۴/۵/۲۵ - ۱۵:۴۲
Background image

اطلاعیهٔ وزارت کار و امور اجتماعی!

وزارت کار و امور اجتماعی در نظر دارد تا  در ۲۳ حرفۀ مسلکی و شغل‌های تخصصی جدید؛  ۳۰۰۰ بست‌های کشور شاهی قطر، در سرتاسر کشور برای کارگران ماهر و مسلکی  و نیز افرادی که در طی یک سال اخیر . . .

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۵ - ۱۳:۴۶
Background image

برگزاری نشست نوبتی هم‌آهنگی جهت رسیده‌گی به مشکلات اطفال آسیب‌پذیر

نشست هم‌آهنگی به رهبری مولوی نجیب‌الله وقاد، رئیس محافظت اطفال وزارت کار و امور اجتماعی، با حضور نماینده‌گان ادارات امارتی و نهادهای غیرامارتی به هدف بررسی وضعیت اطفال آسیب‌پذیر و رسیده. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۴ - ۱۰:۲۴
Background image

رسیده‌گی به مشکلات زنان و اقشار آسیب‌پذیر در اولویت ما قرار دارد


الحاج مولوی عبیدالله امین‌زاده، معین امور اجتماعی وزارت کار و امور اجتماعی، هنگام ارائه گزارش یک‌ساله این معینیت به رسانه‌ها اعلام کرد که رسیده‌گی به مشکلات زنان و اقشار آسیب‌پذیر از. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۱ - ۱۰:۳
Background image

دیدار معین امور اجتماعی با وزیر صحت عامه

الحاج مولوی عبیدالله امین‌زاده معین امور اجتماعی وزارت کار و امور اجتماعی و هیئت همراه‌اش با الحاج مولوی نورجلال جلالی، وزیر صحت عامه، دیدار و گفت‌وگو نمود.

در این دیدار دو طرف به‌گونۀ. . .

باز گشت به اخبار