نشست معین امور کار با مسوولان و نماینده‌گان مؤسسات در ولایت بدخشان‌

naweed_admin
شنبه ۱۴۰۱/۸/۷ - ۱۱:۶
Q


مولوی مخدوم عبدالسلام‌ سعادت؛ معین امور کار و هیئت همراه‌ اش در ادامه‌ی سفر به شمال افغانستان، با مسوولان و نماینده‌گان مؤسسات همکار در ولایت بدخشان نیز دیدار و گفتگو کرد.
معین امور کار در این نشست، ضمن تشویق و ترغیب‌ نهادها و مؤسسات به منظور انجام فعالیت‌های بهتر و بیش‌تر، از آنان خواست تا به اساس پالیسی‌ امارت اسلامی افغانستان، در اجرای فعالیت‌های‌شان با ریاست کار و امور اجتماعی ولایت بدخشان هم‌آهنگ و هم‌نوا باشند.
وی بار دیگر؛ به شفافیت‌ در اجراآت‌ تأکید کرده، هرگونه فعالیت‌ مبهم‌ و نا روشن را مغایر  پالیسی امارت اسلامی افغانستان و وزارت کار و امور اجتماعی دانسته، از پیامد آن هشدار داده و به امضای تفاهم‌نامه‌ با وزارت کار و امور اجتماعی تأکید کرد. 
معین امور کار در بخشی از سخنان‌اش در خطاب به نهادهایی که کودکان را زیر پوشش خدمات قرار می‌دهند، افزود: کودکان؛ اساس و بنیاد جامعه را شکل می‌دهند و امارت اسلامی افغانستان، جریان فعالیت‌های مرتبط به کودکان را که از سوی مؤسسات راه‌اندازی می‌شود، به گونه‌ی جدی دنبال خواهد کرد.
در پایان، شماری از مؤسسات و نهادها ضمن وضاحت دادن در پیوند به چیستی و چگونگی برنامه‌ها و حوزه‌‌ی کاری خویش؛ کارکرد‌ها، دست‌آوردها و چالش‌های شان‌ را مطرح نموده، خواستار همکاری‌ بیش‌تر وزارت کار و امور اجتماعی با مؤسسات در بدخشان گردیدند.

آخرین اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

شنبه ۱۴۰۴/۵/۲۵ - ۱۵:۴۲
Background image

اطلاعیهٔ وزارت کار و امور اجتماعی!

وزارت کار و امور اجتماعی در نظر دارد تا  در ۲۳ حرفۀ مسلکی و شغل‌های تخصصی جدید؛  ۳۰۰۰ بست‌های کشور شاهی قطر، در سرتاسر کشور برای کارگران ماهر و مسلکی  و نیز افرادی که در طی یک سال اخیر . . .

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۶ - ۱۲:۳۸
Background image

جذب ۲۰۰ معتاد صحت‌یاب شده به آموزش‌های فنی و حرفوی در بلخ

الحاج مولوی محمد زاهد احمدزی معین امور کار، وزارت کار و امور اجتماعی در سفر خویش به ولایت بلخ برنامه‌ٔ آموزش‌های فنی و حرفوی برای معتادین صحت یاب شده را افتتاح نمود.

در محفل که به همین. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۶ - ۹:۲۴
Background image

حقوق کارگران تنها در پرتو شریعت اسلامی مصئون و محفوظ است

الحاج ملا عبدالمنان عمری وزیر کار و امور اجتماعی، در سخنرانی خویش در مراسمی که به مناسبت روز جهانی کارگر برگزار شده بود، اظهار داشت که در مقایسه با سایر نظام‌های حقوقی جهان، تنها شریعت. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۳ - ۱۴:۳۴
Background image

بازدید و نظارت معاون ولایت کندز از روند تثبیت قابلیت‌های حرفه‌ای


مولوی حبیب‌الرحمن صهیب معاون والی کندز در همراهی با مولوی احمدشاه حقانی، رئیس کار و امور اجتماعی این ولایت از روند ارزیابی کاندیدان پروسۀ تثبیت قابلیت‌ها که توسط هیئت اعزامی وزارت صورت. . .

باز گشت به اخبار