راه اندازی برنامۀ آگاهی‌دهی از قانون منع آزار و اذیت زنان و کودکان و مقررۀ طرز سلوک کارکنان، برای 160 تن از مدیران

publish
یکشنبه ۱۳۹۹/۱۰/۷ - ۱۴:۵۸
1399
آمریت ارتقای ظرفیت ریاست منابع بشری وزارت کار و امور اجتماعی؛ برای 160 تن از مدیران کودکستان‌ها با در نظرداشت لایحۀ وظایف، مسوولیت‌های وظیفوی، پلان‌کاری، نیازسنجی اداره و همچنان به منظور گسترش سطح دانش مسلکی و ظرفیت کاری کارمندان، به میان آمدن بهبود در اجراآت، تسریع روندکاری و عرضۀ خدمات مؤثر و باکیفیت و مهم‌تر از همه بهبود زنده‌گی و محیط کاری و آموزش بهتر کودکان، دو برنامۀ آموزشی سه روزه (آگاهی‌دهی از قانون منع آزار و اذیت زنان و اطفال و مقررۀ طرزسلوک کارکنان خدمات ملکی) در روشنایی قوانین و مقررات مرتبط به کارکنان خدمات ملکی به تاریخ 21 میزان 1399 آغاز نمود که در دور نخست، به تعداد 30 تن از مدیران کودکستان‌های دولتی شهرکابل از این برنامه بهره‌ مند می‌شوند.
گفتنی‌است که این برنامه‌های آموزشی؛ در رشد و ارتقای ظرفیت کارمندان نقش اساسی دارد، برای دو دور دیگر نیز ادامه خواهد داشت که به گونهٔ مجموعی به تعداد 160 تن از مدیران کودکستان‌های دولتی شهرکابل در ربع چهارم سال مالی 1399 آن را فرا خواهند گرفت.

آخرین اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

شنبه ۱۴۰۴/۵/۲۵ - ۱۵:۴۲
Background image

اطلاعیهٔ وزارت کار و امور اجتماعی!

وزارت کار و امور اجتماعی در نظر دارد تا  در ۲۳ حرفۀ مسلکی و شغل‌های تخصصی جدید؛  ۳۰۰۰ بست‌های کشور شاهی قطر، در سرتاسر کشور برای کارگران ماهر و مسلکی  و نیز افرادی که در طی یک سال اخیر . . .

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۷ - ۱۱:۱۰
Background image

توزیع کمک نقدی به‌ارزش 4.8 میلیون افغانی در بلخ

 

به اساس سعی، تلاش و هم‌آهنگی ریاست کار و امور اجتماعی ولایت بلخ برای ۱۰۷۶ طفل یتیم پول نقد توزیع گردید.

الحاج مولوی عبدالرحیم قانت ریس کار و امور اجتماعی ولایت بلخ حین توزیع کمک گفت. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۷ - ۱۰:۸
Background image

نمایش تولیدات دستی معتادین صحت‌یاب شده ازمرکز آموزش‌های فنی و حرفه‌ای

در چوکات وزارت کار و امور اجتماعی، معتادین صحت‌یاب شده و فارغان مرکز آموزشی کمپ پلچرخی، پس از سپری‌کردن دورۀ آموزش‌های فنی و حرفه‌ای، به‌گونهٔ نظری و عملی در حرفه‌های مختلف تولیدات دستی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۳ - ۱۴:۴۷
Background image

توزیع پول نقد؛ برای۱۲۶ فامیل در بادغیس

 

به اساس تلاش و هم‌آهنگی ریاست‌ کار و امور اجتماعی ولایت‌ بادغیس؛ به ۱۲۶ فامیل در بادغیس پول نقد «به هر فامیل مبلغ ۵۸۰۰ افغانی و جمعاً۷۳۰۸۰۰  افغانی» در بخش‌ گشترش حرفههای ترمیم مبایل. . .

باز گشت به اخبار