دیدار وزیر کار و امور اجتماعی با مدیر شورای امنیت و رییس بنیاد امریکا

publish
شنبه ۱۴۰۰/۳/۲۲ - ۲۱:۳
2


 
بشیر احمد ته‌ینج؛ وزیر کار و امور اجتماعی در سفر رسمی اش به ایالات متحدهٔ امریکا، با خانم روندا پاول مدیر شورای امنیت  و آقای جوزف شارپ رییس بنیاد امریکا دیدار نمود.
در این دیدار که در مقر سفارت افغانستان در واشگنتن صورت گرفت، وزیر کار و امور اجتماعی ضمن تشریح وضعیت کنونی کشور، خواستار پشتیبانی ایالات متحدهٔ امریکا از دولت و مردم افغانستان، به ویژه حمایت آن کشور از برنامه‌های وزارت کار و امور اجتماعی گردیده که خانم روندا پاول مدیر شورای امنیت  و آقای جوزف شارپ رییس بنیاد امریکا؛ پشیبانی همه جانبهٔ شان را از دولت و مردم افغانستان و برنامه‌های وزارت کار و امور اجتماعی ابراز نمودند.

آخرین اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

شنبه ۱۴۰۴/۵/۲۵ - ۱۵:۴۲
Background image

اطلاعیهٔ وزارت کار و امور اجتماعی!

وزارت کار و امور اجتماعی در نظر دارد تا  در ۲۳ حرفۀ مسلکی و شغل‌های تخصصی جدید؛  ۳۰۰۰ بست‌های کشور شاهی قطر، در سرتاسر کشور برای کارگران ماهر و مسلکی  و نیز افرادی که در طی یک سال اخیر . . .

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۳ - ۱۴:۴۷
Background image

توزیع پول نقد؛ برای۱۲۶ فامیل در بادغیس

 

به اساس تلاش و هم‌آهنگی ریاست‌ کار و امور اجتماعی ولایت‌ بادغیس؛ به ۱۲۶ فامیل در بادغیس پول نقد «به هر فامیل مبلغ ۵۸۰۰ افغانی و جمعاً۷۳۰۸۰۰  افغانی» در بخش‌ گشترش حرفههای ترمیم مبایل. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۳ - ۱۲:۲۶
Background image

فراغت ۵۸ تن از آموزش فن و حرفه در پنجشیر

به اساس تلاش و هم‌آهنگی ریاست کار و امور اجتماعی ولایت پنجشیر و با همکاری رهبری مقام آن ولایت، پنجاه‌وهشت تن از جوانان در بخش‌های برق تعمیراتی و ترمیم مبایل آموزش دیده بودند، پس از سپری. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۲ - ۱۵:۸
Background image

دیدار معین امور کار، با معین وزارت امور داخله

الحاج مولوی محمد زاهد احمدزی معین امور کار، وزارت کار و امور اجتماعی با الحاج شیخ قاسم خالد معین مبارزه با مواد مخدر، وزارت امور داخله دیدار نمود.

در این دیدار هر دوجانب درمورد مشکلات. . .

باز گشت به اخبار