دیدار معین امور کار با والی ولایت فاریاب

naweed_admin
دوشنبه ۱۴۰۱/۷/۲۵ - ۱۴:۱۲
Q

الحاج مولوی مخدوم عبدالسلام سعادت؛ معین امور کار در سفر اش به شمال کشور، با مولوی محمد شعیب رسالت والی ولایت فاریاب‌ دیدار کرد.
در این دیدار که در مقر ولایت فاریاب صورت گرفت، طرفین روی چگونگی حکومت‌داری خوب، تامین امنیت، ظرفیت‌سازی کارمندان ادارات دولتی و چالش‌های اداری صحبت و گفت‌گو نمودند. 
گفتنی‌است که به مسوولین اداری ولایت فاریاب نیز سمینار آگاهی‌دهی‌ در پیوند به تنظیم مناسبات کاری میان کارگر و کارفرما راه‌اندازی گردید.

آخرین اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

شنبه ۱۴۰۴/۵/۲۵ - ۱۵:۴۲
Background image

اطلاعیهٔ وزارت کار و امور اجتماعی!

وزارت کار و امور اجتماعی در نظر دارد تا  در ۲۳ حرفۀ مسلکی و شغل‌های تخصصی جدید؛  ۳۰۰۰ بست‌های کشور شاهی قطر، در سرتاسر کشور برای کارگران ماهر و مسلکی  و نیز افرادی که در طی یک سال اخیر . . .

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۴ - ۱۰:۲۶
Background image

دیدار معین امور کار با رئیس کمیتهٔ ناروی برای افغانستان

الحاج مولوی محمد زاهد احمدزی معین امور کار وزارت کار و امور اجتماعی، در دفتر کارش با رئیس کمیتهٔ ناروی برای افغانستان آقای تاریا مگنوسن‌واتردال، دیدار و گفت‌وگو کرد.

در آغاز این دیدار. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۳ - ۱۰:۲
Background image

برگزاری نشست شورای عالی کار

چهارمین نشست نوبتی شورای عالی کار به رهبری الحاج ملا عبدالمنان عمری وزیر کار و امور اجتماعی و با حضور معین امور کار، رئیس قواعد و بهبود شرایط کار، رئیس تقنین و حقوق کار، نماینده‌گان. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۸ - ۱۳:۲۵
Background image

برگزاری نشست تفاهم و هم‌آهنگی میان نماینده‌گان اتحادیه‌های صنعت‌کاران، تاجران و موترهای باربری

 

این نشست به‌منظور هم‌آهنگی و تطبیق هرچه بهتر طرزالعمل نوبت‌دهی وسایط باربری، به‌رهبری الحاج ملا عبدالمنان عمری وزیر کار و امور اجتماعی و با حضور مولوی عبدالولی رحمت مشاور اقتصادی. . .

باز گشت به اخبار