دیدار معين امور اجتماعی با سرپرست اداره‌ی يونيسف

publish
چهارشنبه ۱۳۹۹/۶/۵ - ۹:۱۶
1

غلام حيدر جيلانی؛ معين امور اجتماعی وزارت کار و امور اجتماعی با شيما سين گوپتا ( Sheema Sin Gupta) سرپرست موسسه‌ی يونيسف برای افغانستان در دفتر کار اش ملاقات کرد.

در اين دیدار، روی پلان مشترک چند ساله برای محافظت و مصئونيت اجتماعی، نياز سنجی پاليسی ملی مصئونيت اجتماعی، طی مراحل تصويب پاليسی ملی محافظت از اطفال و پلان تطبيقي آن بحث‌های همه جانبه صورت گرفت.

آقای جيلانی در سخنان‌اش از فعاليت‌ها و همکاری‌های دفتر يونيسف سپاس‌گزاری نموده، فعاليت‌های آن نهاد را در بخش محافظت و مصئونيت اجتماعی اطفال سودمند خواند.

معین امور اجتماعی همچنان در مورد ترتيب پاليسی ملی مصئونيت اجتماعی از همکاری‌های تخنيکی اداره‌ی يونيسف تشکری نموده، افزود که پالیسی یادشده پس از گرفتن دیدگاه بخش‌های مربوطه‌ی وزارت کار و امور اجتماعی، در نشستی به رهبری معاون محترم مقام عالی ریاست جمهوری شريک و به خاطر تصويب، طی مراحل خواهد شد.

خانم گوپتا سرپرست اداره‌ی يونيسف برای افغانستان در مورد پاليسی ملی مصئونيت اجتماعی و پلان تطبيقی آن معلومات ارايه نموده، تصميم بر آن شد که در روزهای نزديک، کميته‌ی تخنيکی طرفین، روی جا به جا سازی و تغيرات مناسب در اين پاليسی با هم از نزديک کار نمایند.

آخرین اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

شنبه ۱۴۰۴/۵/۲۵ - ۱۵:۴۲
Background image

اطلاعیهٔ وزارت کار و امور اجتماعی!

وزارت کار و امور اجتماعی در نظر دارد تا  در ۲۳ حرفۀ مسلکی و شغل‌های تخصصی جدید؛  ۳۰۰۰ بست‌های کشور شاهی قطر، در سرتاسر کشور برای کارگران ماهر و مسلکی  و نیز افرادی که در طی یک سال اخیر . . .

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۵ - ۱۳:۴۶
Background image

برگزاری نشست نوبتی هم‌آهنگی جهت رسیده‌گی به مشکلات اطفال آسیب‌پذیر

نشست هم‌آهنگی به رهبری مولوی نجیب‌الله وقاد، رئیس محافظت اطفال وزارت کار و امور اجتماعی، با حضور نماینده‌گان ادارات امارتی و نهادهای غیرامارتی به هدف بررسی وضعیت اطفال آسیب‌پذیر و رسیده. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۴ - ۱۰:۲۴
Background image

رسیده‌گی به مشکلات زنان و اقشار آسیب‌پذیر در اولویت ما قرار دارد


الحاج مولوی عبیدالله امین‌زاده، معین امور اجتماعی وزارت کار و امور اجتماعی، هنگام ارائه گزارش یک‌ساله این معینیت به رسانه‌ها اعلام کرد که رسیده‌گی به مشکلات زنان و اقشار آسیب‌پذیر از. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۱ - ۱۰:۳
Background image

دیدار معین امور اجتماعی با وزیر صحت عامه

الحاج مولوی عبیدالله امین‌زاده معین امور اجتماعی وزارت کار و امور اجتماعی و هیئت همراه‌اش با الحاج مولوی نورجلال جلالی، وزیر صحت عامه، دیدار و گفت‌وگو نمود.

در این دیدار دو طرف به‌گونۀ. . .

باز گشت به اخبار