دیدار سرپرست وزارت کار و امور اجتماعی با سفیر کبیر جمهوری ترکیه مقیم کابل

sofia_karimi
یکشنبه ۱۳۹۸/۲/۲۲ - ۱۰:۵۶
دیدار سرپرست وزارت کار و امور اجتماعی با سفیر کبیر جمهوری ترکیه مقیم کابل

محترم سید انور سادات سرپرست وزارت کار و امور اجتماعی با اوغوزخان ایرطغرل سفیر کبیر جمهوری ترکیه مقیم کابل، سید یوسف معاون ادارۀ ریاست ترکان بیرون مرزی و سازمان‌های مرتبط و هیئت محترم همرای‌شان در دفتر کاری وزیر کار و امور اجتماعی ملاقات نمود.

در آغازاین نشست روی روابط نیک، دیرینه  و دوستانۀ کشور ترکیه با افغانستان بحث صورت گرفته؛ آقای اوغوزخان ایرطغرل گفت: ما به مردم وکشور افغانستان قلباً وابسته هستیم و روابط این دو کشور دوستانهو صمیمی می‌باشد.

آقای ایرطغرل افزود : افغانستان کشوری‌است که بیشترین کمک‌های جمهوری ترکیه را نسبت به دیگر کشورها دریافت می‌نماید؛وی روی تعهد دولت جمهوری ترکیه به کشور افغانستان مانند گذشته تاکید نموده گفت: همکاری دولت ترکیه با مردم افغانستان مانند گذشته ادامه خواهد داشت.

محترم سید انور سادات سرپرست وزارت کار و امور اجتماعی در این دیدار طالب همکاری در بخش کار، امور اجتماعی  و استفاده از تجارب موفق کشور ترکیه در بخش آموزش‌های فنی و حرفوی و ارتقای ظرفیت کارمندان وزارت کار و امور اجتماعی؛ گردید.

طی این دیدار طرفین روی  امضای تفاهم‌نامه همکاری بین وزارت کار و امور اجتماعی جمهوری اسلامی افغانستان  و وزارت کار و امور اجتماعی جمهوری ترکیه در بخش‌های امور کار و  اجتماع تاکید نموده و  یک هیئت تخنیکی برای نهای‌سازی تاریخ مشخص امضای این تفاهم‌نامه توظیف نمودند.

گفتنی است که این تفاهم‌نامه؛ تا یک ماه آینده به امضا خواهد رسید.

همچنان آقای سید یوسف معاون ادارۀ ریاست ترکان بیرون مرزی و سازمان‌های مرتبط موقف جدید را به جناب سید انور سادات سرپرست وزارت کار و امور اجتماعی تبریک گفته؛ آرزوی موفقیت های هرچه بیشتر شان را نمودند.

آخرین اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

شنبه ۱۴۰۴/۵/۲۵ - ۱۵:۴۲
Background image

اطلاعیهٔ وزارت کار و امور اجتماعی!

وزارت کار و امور اجتماعی در نظر دارد تا  در ۲۳ حرفۀ مسلکی و شغل‌های تخصصی جدید؛  ۳۰۰۰ بست‌های کشور شاهی قطر، در سرتاسر کشور برای کارگران ماهر و مسلکی  و نیز افرادی که در طی یک سال اخیر . . .

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۷ - ۱۱:۱۰
Background image

توزیع کمک نقدی به‌ارزش 4.8 میلیون افغانی در بلخ

 

به اساس سعی، تلاش و هم‌آهنگی ریاست کار و امور اجتماعی ولایت بلخ برای ۱۰۷۶ طفل یتیم پول نقد توزیع گردید.

الحاج مولوی عبدالرحیم قانت ریس کار و امور اجتماعی ولایت بلخ حین توزیع کمک گفت. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۷ - ۱۰:۸
Background image

نمایش تولیدات دستی معتادین صحت‌یاب شده ازمرکز آموزش‌های فنی و حرفه‌ای

در چوکات وزارت کار و امور اجتماعی، معتادین صحت‌یاب شده و فارغان مرکز آموزشی کمپ پلچرخی، پس از سپری‌کردن دورۀ آموزش‌های فنی و حرفه‌ای، به‌گونهٔ نظری و عملی در حرفه‌های مختلف تولیدات دستی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۳ - ۱۴:۴۷
Background image

توزیع پول نقد؛ برای۱۲۶ فامیل در بادغیس

 

به اساس تلاش و هم‌آهنگی ریاست‌ کار و امور اجتماعی ولایت‌ بادغیس؛ به ۱۲۶ فامیل در بادغیس پول نقد «به هر فامیل مبلغ ۵۸۰۰ افغانی و جمعاً۷۳۰۸۰۰  افغانی» در بخش‌ گشترش حرفههای ترمیم مبایل. . .

باز گشت به اخبار