توزیع پوشاک زمستانی، برای ۳۰۰ تن از کودکان پرورشگاه‌ها‌‌ در پنجشیر

naweed_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۱۱/۲۴ - ۲۲:۴
E


استاد عظیم الله شهید؛ رییس کار و امور اجتماعی ولایت پنجشیر می‌گوید که به همکاری یک نهاد بین‌المللی برای بیش از سه صد تن از کودکان در پرورشگاه‌های آن ولایت، پوشاک زمستانی؛ چون جاکت، جمپر،  کلاه، جراب، دست‌کش، بوت، کرمچ و چادر توزیع شد.
کودکان پرورشگاه‌ ولایت پنجشیر، از تلاش‌های ریاست کار و امور اجتماعی آن ولایت در فراهم‌سازی زمینه‌های بهزیستی به آنان ستایش نمودند.
ریاست کار و امور اجتماعی ولایت پنجشیر، همواره در تلاش آن است تا کمک‌های نهادهای امداد رسانی را جذب و به گونهٔ شفاف به نیازمندان برساند.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۱ - ۱۰:۵
Background image

آغاز روند بررسی ادارات امارتی در مرکز و ولایات

بر اساس حکم مقام ریاست‌الوزراء و طبق رژیم کاری امارت اسلامی، با پایان‌یافتن رخصتی عید قربان، روند بازرسی و بررسی حاضری کارکنان ادارات امارتی از سوی وزارت کار و امور اجتماعی در مرکز و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۹:۱۰
Background image

فراغت ۹۵ تن از آموزش‌های فن و حرفه در بامیان

به اساس تلاش و هماهنگی ریاست کار و امور اجتماعی ولایت بامیان ۹۵ تن از کار آموزان فن و حرفه پس از به پایان رسانیدن برنامه آموزشی شش ماهه در بخش «فلزکاری، خیاطی و موبل و فرنیچر» سند فراغت. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۳/۸ - ۹:۱۳
Background image

توزیع پول نقد برای ۸۷۸ کودک شاقه‌کار، بازمانده از مکتب، روی‌جاده، یتیم و بې‌سرپرست و فامیل‌های بی بضاعت در بغلان، بلخ، ارزگان و پنچشېر

 

به اساس تلاش و هم‌آهنگی ریاست‌های کار و امور اجتماعی ولایت‌های بغلان، بلخ و  ارزگان؛ برای ۸۰۰ کودک شاقه‌کار، بازمانده از مکتب، روی‌جاده، یتیم و بی‌سرپرست و از جمله ۴۰۰ در بغلان، ۳۶۰. . .

باز گشت به اخبار