توزیع ابزار کار، برای ۳۰۰ معتاد صحت‌یاب شده در مرکز آموزش‌های فنی و حرفه‌ای پلچرخی

naweed_admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۸/۲۳ - ۹:۵۷
n

برای ۳۰۰ تن از معتادان صحت‌یاب شده در مرکز آموزش‌های فنی و حرفه‌ای پلچرخی، در بخش‌های خیاطی، بیک‌دوزی و بوت‌سازی ابزار کار توزیع شد
مولوی عبدالواحد فایز؛ رییس تنظیم مراکز آموزش‌های فنی و حرفه‌ای هنگام توزیع این ابزار کار گفت: خوش‌بختانه که به هدف فراهم‌سازی فرصت‌های کاری به هم‌میهنان، به ویژه معتادان صحت‌یاب شده و آموزش‌دیده و جذب آنان در بازار کار، امروز برای ۳۰۰ تن از کسانی که از مرکز آموزش‌های فنی و حرفه‌ای پلچرخی فارغ شده بودند، ابزار کار در بخش‌های خیاطی، بیک‌دوزی و بوت‌سازی توزیع گردید.
وی افزود: وزارت کار و امور اجتماعی در کنار دیگر مسوولیت‌ها، مرکزهای فنی و حرفه‌ای را در گوشه و کنار کشور ایجاد نموده و با راه‌اندازی برنامه‌های آموزشی کوتاه مدت و دراز مدت، صدها تن از جوانان را زیر نظر آموزگاران مجرب  آموزش داده و پس از فراغت راهی بازار کار می‌نماید.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۲ - ۹:۳۳
Background image

پرداخت پول نقد برای ۵۰  تن از کارآموز فن و حرفه در بلخ

به اساس تلاش و هم‌آهنگی ریاست کار و امور اجتماعی ولایت بلخ، برای ۵۰ تن از کارآموزان فن و حرفه در آن ولایت (به هر کارآموز مبلغ ۳۰۰۰ افغانی که جمعا مبلغ ۱۵۰۰۰۰) پول نقد پرداخت شد.

مولوی. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۵/۶ - ۱۸:۵۷
Background image

آغاز رسمی روند اعزام قانونی کارگران ماهر و مسلکی افغان به کشورهای بیرونی

برای نخستین بار و به ابتکار وزارت کار و امور اجتماعی،  روند رسمی اعزام نیروهای ماهر و مسلکی افغان به کشورهای بیرونی آغاز شد.

در مراسمی که به همین مناسبت برگزار گردید، محترم ملا عبدالغن. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۵/۵ - ۱۶:۰
Background image

دیدار وزیر کار و امور اجتماعی با سفیر جمهوری اسلامی ایران

الحاج ملا عبدالمنان عمری، وزیر کار و امور اجتماعی ، امروز در دفتر کارش با آقای علی‌رضا بیگدلی، سفیر جمهوری اسلامی ایران مقیم کابل دیدار نمود.

در این دیدار دو طرف پیرامون تقویت و گسترش. . .

باز گشت به اخبار