برگزاری نشست مشورتی؛ پیرامون به میان آوردن بهبود در استراتیژی آموزش‌های تخنیکی، فنی و حرفوی

publish
Wed, Aug 21 2019 3:59 PM
1398

نشست مشورتی شریک سازی مدل مشارکت سکتور خصوصی و عامه در ارایهٔ آموزش‌های تخنیکی، فنی و حرفوی از سوی پروژهٔ «سلام» به اشتراک محترم سید عبدالکریم هاشمی معین امور کار، محترم خیرمحمد نیرو رییس عمومی قوای بشری و تنظیم روابط کار، محترمه رویا ثاقب رییس برنامه‌ٔ توانمندسازی اقتصادی زنان، نمایندگان وزارت محترم مالیه، اتاق تجارت و سرمایه‌گزاری، اتاق تجارت زنان و اتاق معادن و صنایع برگزار گردید.

 در این نشست؛ پیرامون گونه‌های مشارکت سکتور خصوصی و عامه در ارایهٔ آموزش‌های تخنیکی، فنی و حرفوی بحث صورت گرفته؛ اشتراک کنندگان، دیدگاه‌های شان را به خاطر بهبود برنامه ابزار داشتند.

محترم سید عبدالکریم هاشمی معین امور کار، ضمن خوشبینی و امیدوار بودن به آینده و آمدن صلح در کشور، گفت: از آن‌جایی که اهداف، وظایف و مسوولیت‌های وزارت کار و امور اجتماعی «تدوین پالیسی‌های کارآفرین، بلند بردن ظرفیت‌‌ها و مهارت‌های مسلکی جوانان بازمانده از تحصیل و اقشار آسیب پذیر» جامعه می‌باشد؛ اگر توافقات صلح کشور به نتیجه برسد، سیلی از مهاجران و نیروی کار به کشور سرازیر و سرمایه‌گزاران افغانستان نیز تشویق به برگشت دوباره به کشور خواهند شد که این وزارت باید آمادگی‌های لازم خود را داشته باشد.

آقای هاشمی افزود: برنامهٔ کنونی به خاطر بهبود و اصلاح در استراتیژی آموزش‌های تخنیکی، فنی و حرفوی راه اندازی گردیده و باید در آن تغییرات مناسب و همه جانبه به میان آید تا این آموزش‌ها با بازار کار افغانستان و استندرهای جهانی کار همسان گردند.

سپس داکتر «هری پرادان» مربی جهانی در بخش فن و حرفه؛ با پیشکش نمودن پرزنتشین پرمحتوا در زمینهٔ اصلاح، بازنگری، طراحی مدل‌ها و انکشاف استراتیژی آموزش‌های تخنیکی، فنی و حرفوی، انکشاف نصاب آموزشی، انکشاف استندردها... به اشتراک کنندگان معلومات همه جانبه ارایه نموده و به پرسش‌های اشتراک کنندگان، پاسخ داد.

 گفتنی‌است که پروژهٔ کارآموزی «سلام» در بخش آموزش‌های تخنیکی، فنی و حرفوی در ولایت ننگرهار به همکاری مالی سفارت محترم فنلند تطبیق گردیده و قرار است در آینده در ده ولایت و سپس در تمام کشور راه اندازی و به یکی از بزرگ‌ترین پروژه‌های کارآموزی در کشور مبدل گردد.

Latest news

Wed, Nov 05 2025 2:53 PM
Background image

In Kabul, 800 Recovered Drug Addicts Graduate from Vocational and Technical Training Programs

At the Pul-e-Charkhi Vocational and Technical Training Center, 800 individuals who had recovered from drug addiction graduated after completing six months of practical and theoretical. . .

Mon, Nov 03 2025 3:08 PM
Background image

The Deputy Minister of Labor Affairs Meets with the Deputy Minister for Counter Narcotics

The Deputy Minister of Labor Affairs, Alhaj Mawlavi Mohammad Zahid Ahmadzai, met with Alhaj Sheikh Mohammad Qasim Khalid, the Deputy Minister for Counter-Narcotics at the Ministry of. . .

Tue, Oct 28 2025 10:04 AM
Background image

Deputy Minister of Labor Affairs Meets with Representatives of Industrialists

In accordance with the directive of the honorable Amir-ul-Muaminin (may Allah protect him) to provide facilitation in official procedures for industrialists. The Deputy Minister of. . .

BACK TO NEWS