برگزاری برنامهٔ آگاهی‌دهی از اسناد تقنینی در ادارهٔ خط آهن افغانستان

naweed_admin
Sun, Mar 03 2024 11:45 AM
n

برنامهٔ سه روزهٔ‌ٔ آگاهی‌دهی از اسناد تقنینی زیر عنوان «تنظیم مناسبات کارکنان با کار فرما و اداره» که از چندی بدین‌سو از سوی ریاست تقنین و حقوق کار وزارت کار و امور اجتماعی به منظور آگاهی‌دهی از اسناد تقنینی راه اندازی شده‌است، در ادارهٔ خط آهن افغانستان نیز برگزار گردیده و در آن در پیوند به موضوعات ارزشمند و بنیادی در سازمان بحث شد. در آغاز، مولوی بخت‌الرحمن شرافت؛ رییس ادارهٔ خط آهن افغانستان گفت: در این اداره ما همواره به افراد مسلکی ارجحیت داده‌ایم؛ زیرا تعهد و تخصص می‌تواند در پیش‌برد کارها سودمند باشد. وی افزون بر سپاس‌گزاری از وزارت کار و امور اجتماعی در پیوند به برگزاری این برنامه، همکاری همیشگی این وزارت را با ادارهٔ خط آهن افغانستان خواستار گردید. سپس بشیر احمد راسخ؛ رییس تقنین و حقوق کار وزارت کار و امور اجتماعی گفت: این روند که به هدف آگاهی‌دهی به مجاهدین، منسوبین و مسوولین تازه گماشته شده در اداره‌های امارتی راه‌اندازی گردیده‌است؛ امیدوارم که بتوانیم برای کارکنان ادارهٔ خط آهن افغانستان نیز در پیوند به تنظیم مناسبات کارکنان با سازمان، حقوق کار و دیگر مفردات مورد نیاز چیزهایی را پیشکش نماییم. وی افزود: در سال گذشته، این برنامه در ولایت‌های گوناگون کشور راه‌اندازی شد و در آن برای ۱۶۰۰ تن از کارکنان سازمان‌ها آگاهی‌دهی نمودیم. گفتنی‌است که در این برنامه، ده‌ها تن از کارکنان ادارهٔ خط آهن افغانستان برای سه روز آموزش خواهند دید.

Latest news

Sun, Mar 15 2026 10:24 AM
Background image

Solving the Problems of Women and Vulnerable Groups is the main priorities of the Ministry of Labor and Social Affairs

The Deputy Minister of Social Affairs, Alhaj Mawlavi Obaidullah Aminzada, said during the presentation of the one-year report of the Deputy Ministry of Social Affairs to the media. He. . .

Sun, Mar 08 2026 1:55 PM
Background image

The Deputy Minister of Labor Affairs Meets with the Head of the Norwegian Refugee Council

The Deputy Minister of Labor Affairs, Alhaj Mawlavi Mohammad Zahid Ahmadzai, met in his office with Mr. Taria Magnusson Waterdal, the Head of the Norwegian Refugee Council (NRC).

The. . .

Sun, Mar 01 2026 12:10 PM
Background image

The Deputy Minister of Social Affairs Meets with the Director General of Afghanistan National Radio and Television

The Deputy Minister of Social Affairs, Alhaj Mawlavi Obaidullah Aminzada, along with his accompanying delegation, met with Qari Mohammad Yousaf Ahmadi, Director General of Afghanistan. . .

BACK TO NEWS