رییس کار و امور اجتماعی سمنگان؛ مشکلات کاری آن ریاست را با رهبری وزارت در میان گذاشت

naweed_admin
پنجشنبه ۱۴۰۱/۲/۱ - ۱۳:۳۴
Q


ملا عبدالولي څارنوال (حاجي وارث) سرپرست وزارت کار و امور اجتماعی، در دفتر کار اش با مولانا عبدالرحمن رحمانی رییس کار و امور اجتماعی ولایت سمنگان دیدار کرد.
در این دیدار، در پیوند به مسایل گوناگون و به ویژه در مورد بهبود روند کاری ریاست کار و امور اجتماعی ولایت سمنگان، بحث و تبادل نظر صورت گرفت.
مولانا عبدالرحمن رحمانی رییس کار و امور اجتماعی ولایت سمنگان؛ مشکلات تشکیل، ترانسپورت و پرورشگاه‌های مربوط به آن ریاست را با سرپرست وزارت کار و امور اجتماعی در میان گذاشته، خواهان رسیده‌گی و حل این چالش‌ها شد.
سپس، ملا عبدالولي څارنوال ( حاجي وارث) سرپرست وزارت کار و امور اجتماعی؛ پس از شنیدن مشکلات و پیشنهادهای ریاست کار و امور اجتماعی ولایت سمنگان، به رییس کار و امور اجتماعی سمنگان اطمینان داد که به مشکلات آن ریاست رسیده‌گی خواهد شد.
سرپرست وزارت کار و امور اجتماعی به ریاست‌های مرکزی مربوطه هدایت داد تا در زمینهٔ حل مشکلات ریاست کار و امور اجتماعی ولایت سمنگان، همکاری جدی نمایند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۶ - ۱۵:۴۹
Background image

توزیع پول نقد و لوازم حفظ‌الصحه به ۶۳۲ طفل شاقه‌کار، آسیب‌پذیر، یتیم و بی‌سرپرست در بلخ و فاریاب

به اساس تلاش و هم‌آهنگی ریاست‌های کار و امور اجتماعی ولایت‌های بلخ و فاریاب به ۶۳۲ طفل شاقه‌کار، آیسب‌پذیر، یتیم و بی سرپرست پول نقد و لوازم حفظ الصحه؛ از جمله به ۴۵۰ طفل در ولایت بلخ (. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۵ - ۱۵:۲۷
Background image

توزیع پول نقد و لوازم حفظ الصحه به ۲۰۸ طفل شاقه کار، یتیم و بی سرپرست در بغلان

به اساس تلاش و هم‌آهنگی ریاست کار و امور اجتماعی ولایت بغلان؛ برای ۱۰۰ طفل شاقه کار، یتیم و بی‌سرپرست ( به فی نفر ۱۳۰۰؛ جمعاً  ۱۳۰۰۰۰ افغانی) پول نقد و به ۱۰۸ تن اطفال دیگر لوازم حفظ. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۱ - ۱۰:۵
Background image

آغاز روند بررسی ادارات امارتی در مرکز و ولایات

بر اساس حکم مقام ریاست‌الوزراء و طبق رژیم کاری امارت اسلامی، با پایان‌یافتن رخصتی عید قربان، روند بازرسی و بررسی حاضری کارکنان ادارات امارتی از سوی وزارت کار و امور اجتماعی در مرکز و. . .

باز گشت به اخبار