دیدار سرپرست وزارت کار و امور اجتماعی با مسوول اداره‌ی هلال احمر (قیزل‌ آی) ترکیه مقیم کابل

publish
أحد, ديسمبر 27 2020 3:22 مساء
1399
بشیر احمد ته‌ینج؛ سرپرست وزارت کار و امور اجتماعی با فاتح آی تکین مسوول اداره‌ی هلال احمر (قیزل آی) کشور ترکیه مقیم کابل دیدار کرد.
در نخست، فاتح تکین مسوول اداره‌ی هلال احمر (قیزل آی) کشور ترکیه در کابل و معاون‌اش حسین تاتار در پیوند به فعالیت‌های آن اداره در کابل و شش ولایت دیگر کشور که برای مهاجران برگشت کننده جای کار ایجاد و پنج‌ماهه کرایه‌ی آن را نیز می‌پردازند، معلومات ارایه نموده گفت: برنامه‌‌ی کاری آن اداره به گونه‌ای‌است که در هرماه، ۴ جای کار ایجاد و ابزار آن را تمویل می‌نمایند‌ که در هم‌آهنگی با وزارت امور مهاجرین و عودت کننده‌گان تا اکنون ۵۴ جای کار را برای برگشت کننده‌گان ایجاد نموده‌اند.
آقای تکین افزود: در کابل و شش ولایت کشور در حالات اضطرار و هنگام بروز آفات؛ همچون سیلاب، زلزله و سایر آفات طبیعی کمک‌های خوراکی داشته‌اند و در آینده‌ی نزدیک، پروژه‌های دیگری را چون مبارزه با مواد مخدر و ارایه‌ی آموزش فن و حرفه برای معتادان درمان شده نیز آغاز خواهند کرد.
سپس، بشیر احمد ته‌ینج؛ سرپرست وزارت کار و امور اجتماعی به نماینده‌گی از کابینه، دولت و مردم افغانستان از همکاری‌های همیشگی ترکیه و ویژه اداره‌ی هلال احمر (قیزل آی) آن کشور سپاس‌گزاری نموده، از روابط دیرینه و حسن همکاری میان دوکشور یادآوری کرده گفت: کمک‌هایی را که صورت می‌گیرد، به دیده‌ی قدر می‌نگریم و امیدواریم که این کمک‌ها در آینده‌ها نیز ادامه پیدا کنند.
آقای ته‌ینج افزود: اکنون به تعداد ده‌هزار تن از اطفال یتیم را در پرورشگاه‌های کشور داریم که در ۷۲ پرورشگاه دولتی و خصوصی زیر آموزش و پرورش قرار دارند.
سرپرست وزارت کار و امور اجتماعی، ادامه‌ی همکاری‌های هلال احمر ترکیه را با این وزارت خواستارگردیده که از سوی مسوولان آن نهاد وعده‌ی همکاری سپرده شد.
نماینده‌ی هلال احمر کشور ترکیه مقیم کابل وعده سپرد که کمک با پرورشگاه‌ها از اولویت‌های کاری آن نهاد بوده که تا اکنون همکاری داشته و در چند پرورشگاه مواد آموزشی و قرطاسیه‌‌ نیز کمک کرده‌اند و در آینده نیز کمک‌های شان به پرورشگاه‌های کشور ادامه خواهد داشت.
بشیر احمد ته‌ینج همچنان از مسوولان هلال احمر ترکیه در کابل خواست که برای ۵۰۰ تن از اطفال یتیم در کابل که ۲۰۰ تن از آنان دختران و ۳۰۰ تن دیگر شان پسران اند، پوشاک گرم و مناسب زمستانی کمک نمایند که از سوی آنان وعده‌ی همکاری سپرده شد.
همچنان سرپرست وزارت کار و امور اجتماعی از مسوولان هلال احمر ترکیه خواست تا در زمینه‌ی آموزش آموزگاران پرورشگاه‌ها و کودکستان‌های این وزارت نیز همکاری نمایند که از سوی آنان وعده سپرده شد که به زودی برنامه‌های آموزشی برای آموزگاران پرورشگاه‌ها و کودکستان‌ها راه‌اندازی خواهد شد.
در پایان، آقای ته‌ینج از مسوولان اداره‌ی هلال احمر ترکیه مقیم کابل خواست که برای معتادان صحت‌یاب شده زمینه‌ی آموزش فن و حرفه را فراهم نموده و برای خانم‌های بیوه و بی‌سرپرست که فهرست شان از سوی وزارت کار و امور اجتماعی آماده می‌شود نیز کمک نمایند که آنان با ابراز تعهد همکاری، گفتند که بیش‌ترینه برنامه‌های شان در ماه جنوری آغاز می‌شود و در بخش‌های پیشنهادی وزارت کار و امور اجتماعی به گونه‌ی جدی و همه‌جانبه همکاری خواهند کرد و از این پس نیز مانند گذشته روابط نیک و همکاری اداره‌ی هلال احمر (قیزل آی) کشور ترکیه با دولت و مردم افغانستان ادامه خواهد داشت.

تازه ترین اخبار

اثنين, فبراير 02 2026 10:02 صباحا
Background image

عُقد الاجتماع الدوري لمجلس العمل الأعلى

عُقد الاجتماع الدوري لمجلس العمل الأعلى برئاسة وزير العمل والشؤون الاجتماعية الحاج ملا عبد المنان عمري، وبمشاركة معين شؤون العمل، رئيس تحسين القواعد وشروط العمل، رئيس تقنين حقوق العمل،. . .

أحد, فبراير 01 2026 2:41 مساء
Background image

عُقد اجتماع للجنة العليا لحل النزاعات الناشئة عن العمل

 

عُقد اجتماع للجنة العليا لحل النزاعات الناشئة عن العمل برئاسة وزير العمل والشؤون الاجتماعية، الحاج ملا عبدالمنان عمري، وبمشاركة معين شؤون العمل، مسؤولي الجهات ذات الصلة، اتحاد العمال. . .

أربعاء, يناير 28 2026 1:25 مساء
Background image

عقد اجتماع تفاهم بين ممثلي اتحادات الصناعيين والتجار وناقلي البضائع

عُقد اجتماع تفاهم وتنسيق برئاسة وزير العمل والشؤون الاجتماعية الحاج الملا عبدالمنان عمري، وبمشاركة مستشار نائب رئيس الوزراء للشؤون الاقتصادية مولوي عبد الولي رحمت، ونائب وزير المالية. . .

باز گشت به اخبار